QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις την «Ελεύθερη Ώρα»;

Ένα χάραγμα του Αντίχριστου δώρο σε όποιον βρει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις

Το ρούβλι δέχεται πόλεμο, η Τουρκία αυξάνει την επιθετικότητά της  και ο κόσμος γυρνάει αλαφιασμένος στους δρόμους ρωτώντας «ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ»;;;

Σε αυτό το τοπίο Αποκάλυψης, μια εφημερίδα και μόνο έχει τις απαντήσεις: η Ελεύθερη motherfuckin’ Ώρα.

Τη μελετάς όμως την «Ε.Ω.»; Τις διαβάζεις τις καθημερινές αποκαλύψεις της ή είσαι ένα προσκυνημένο γιουσουφάκι της Νέας Τάξης με μικροτσίπ στο χέρι; Για αυτό παρουσιάζουμε το παρακάτω ξαφνικό διαγώνισμα, για να μετρηθούμε: μπορείς να ξεχωρίσεις ποια από τα παρακάτω ήταν πραγματικά θέματα που έπαιξαν στο πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας;

ΑΛΗΘΙΝΟ

Αν είναι ένα πράγμα που έχει προκαλέσει “Σοκ στον αραβικό κόσμο” τα τελευταία χρόνια, τότε σίγουρα αυτό είναι μια φωτογραφία με ένα μαύρο άλογο στον ουρανό. Αν ήταν κανελί βέβαια το άλογο, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

ΨΕΥΤΙΚΟ

Ο Πατροκοσμάς δε θα ‘λεγε ποτέ κάτι τέτοιο!

ΨΕΥΤΙΚΟ

Σύμφωνα με τους συντάκτες της Ε.Ω. αν τολμούσαν να βάλουν τον Πούτιν στα αρχεία της CIA, ο Πούτιν θα έριχνε μια μπουνιά στη μύτη κάθε αρχείου και μετά θα κατακτούσε την Washington καβάλα σε μια πολική αρκούδα.

ΑΛΗΘΙΝΟ
Πάντα στην κόψη της επικαιρότητας. Εδώ μιλάμε για έπικ καταστάσεις. Έχουμε μπλέξει X-man, κυρίαρχο του σύμπαντος με Flash Gordon και τα μηνύματα της ταινίας (η οποία είχε βάλει στο ρόλο του κακού, τον αρχιερέα της εκκλησίας του Σατανά), UFO που παρκάρουν στον Ερμή και βέβαια όλα αυτά είναι μια προπαγάνδα – προφανώς για να πλήξει τους Έλληνες και τον ανώτερο πολιτισμό τους.
Κι από πάνω η έκθεση του ΟΟΣΑ που φαντάζει μικρολεπτομέρεια μπροστά σ’αυτά που θα μας κάνει ο κακός από το Flash Gordon.

ΨΕΥΤΙΚΟ

Αλλά πάρτε μια φωτογραφία της προφήτισσας Βάνγκα, έτσι κι αλλιώς για να γουστάρετε. Όσο να’ ναι εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά για τις γνώσεις της σε τεχνολογικά θέματα.

ΑΛΗΘΙΝΟ
Εντάξει αυτό ήταν ευκολάκι. Τέτοιος έρωτας για τον Πούτιν από την Ε.Ω. Που θα ‘ταν περίεργο να μην τον έβγαζαν Έλληνα. Και βέβαια σε αντιδιαστολή με την “ευρώπη της διαστροφής” που έβγαλε νικήτρια στη eurovision την “Κοντσίτα…με μούσι” ο δημοσιογράφος Γιώργος Πάλμος που έκανε την αποκάλυψη με τον Πούτιν έχει μούσι που θα ζήλευε ο Αη Βασίλης αν ήταν πορτορικάνος μαφιόζος στο Μαϊάμι.

ΨΕΥΤΙΚΟ

Δεν έχουν βουλκανιζατέρ, έχουν πρατήριο μοντερνισμών.

ΑΛΗΘΙΝΟ
Σύμφωνα με το άρθρο, ο 100ος βαθμός (αυτός του Σατανά) αποκαλείται “Κυρίαρχος Αυτοκράτορας Μέγας Γενικός Ιεροφάντης”. Σαν τίτλος είναι λίγο δηθενιά εδώ που τα λέμε ρε Σατανά. Ειδικά με αυτό το “γενικός” μέσα στη μέση. Θυμίζει κάτι του στυλ vice district director manager facilitator. Αυτά τα λες αν είσαι άνεργος και θες να ρίξεις γκόμενα που γουστάρει γιάπηδες.

ΨΕΥΤΙΚΟ

Που να χωρέσουν βρε; Αφού μέσα στην Αγιά Σοφιά βρίσκεται ο τάφος του Μεγαλέκου!

ΑΛΗΘΙΝΟ
Αυτό που λατρεύουμε στους Αμερικανούς ειδικούς αναλυτές,σαν αυτόν που έδωσε στην ελεύθερη ώρα αυτό το λαβράκι, είναι η αναλυτικότητά τους. Είναι εκείνος που πρέπει. Τελεία. Τι άλλο θες να μάθεις; Παραδέχεται κι ότι “υπάρχουν οι Πανέλληνες” σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.

ΑΛΗΘΙΝΟ
Θυμάστε που σας είπαμε ότι ο Γ.Α.Π. είναι εκείνος που πρέπει; Ε, λοιπόν όχι, γιατί μια προφητεία του Άγιου Όρους του 1866 μας έπεισε ότι το προηγούμενο πρωτοσέλιδό μας ήταν πολύ συγκεκριμένο και είπαμε να το κάνουμε λίγο πιο μυστηριώδες, να γίνει και λίγο τζέρτζελο με τα ονόματα. Ποιος είναι άραγε ο Κ.Τ.Σ.; Ο Κομμωτής Τρύφων Σαμαράς; Ο Κώλος Της Στικούδη; Ο Κυρίαρχος Του Σύμπαντος; Ο Καίω Τραπεζομάντιλα Συνεχώς;

ΨΕΥΤΙΚΟ

Εντάξει, μην το παρακάνουμε! Πόσοι θα είναι εκείνοι που πρέπει;

ΑΛΗΘΙΝΟ
Του Κουβέλη πρέπει να του’χουν κάνει δυο-τρεις σιωνισμούς σίγουρα έτσι όπως τον βλέπω. Πάντως αν είναι να κάνει κάποιος σιωνισμό, τουλάχιστον να κάνει η ένωση σιωνιστών που γνωρίζουν και το αντικείμενο.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!

ΨΕΥΤΙΚΟ

Too much, ε;

ΨΕΥΤΙΚΟ

Τι είναι 600 δις για τον Σώρρα ρε γατάκια; 600 δις αφήνει πουρμπουάρ στον παρκαδόρο στο φέρι μποτ.

ΑΛΗΘΙΝΟ
Πώς λέμε “πολιτικός με αρχίδια” ή “μεσοεπιθετικός με πλεμόνια” κάπως έτσι είναι κι ο Πάπας με κέρατα, ο οποίος στη φωτογραφία έχει λιγότερα κέρατα κι από τη σκιά του. Το καλύτερο βέβαια είναι ο υπέρτιτλος “ΕΒΡΑΙΟΙ, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ” που συνοδεύει τον κερατούκλη Πάπα ως μερικά ακόμη σημάδια…έσχατων καιρών!

ΑΛΗΘΙΝΟ

Ε, εντάξει, είπαμε να του βγάλουμε ένα τσάι, κανά μπισκότο, αλλά όχι και κόκκινο χαλί!

ΑΛΗΘΙΝΟ

Αυτό θα’πρεπε να το ξέρετε, είναι γνωστό εδώ και κρόνια! (πετυχημένο το λογοπαίγνιο, έτσι;) Υπάρχουν και αδιάσειστες αποδείξεις. Όπως μας πληροφορεί το άρθρο: “Ο κρόνος στα Αγγλικά γράφεται Saturn, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ κρατώντας το πρόθεμα Sat, προκύπτει το Satan!” Το ίδιο ισχύει και για τη λέξη Saturday που είναι η μέρα του διαβόλου και την έχει φτιάξει ο Ρότσιλντ για να καταστρέψει τους Έλληνες (εξ ου και το γνωστό εβραιομασωνικό άσμα “φωτιά στα σαββατόβραδα”)

ΨΕΥΤΙΚΟ

Αλλά και πραγματικό! Δηλαδή, για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι πρωτοσέλιδο, αλλά με απλά μαθηματικά μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ισχύει με βάση τα παρακάτω δύο εξώφυλλα:

Eπίσης ισχύει ότι ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = KISSINGER και XΞF = COMPUTER

luben