Ο Τσαουσόπουλος θέλει να πάνε «στο διάολο» οι Σύριοι πρόσφυγες «για να ξεβρωμίσει ο τόπος»

Ο Τσαουσόπουλος θέλει να πάνε «στο διάολο» οι Σύριοι πρόσφυγες «για να ξεβρωμίσει ο τόπος»

Με την «γραμμή» των Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη για την αντιμετώπιση των Σύριων προσφύγων που παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος συντάχθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Σε πρωινή του εκπομπή στον σταθμό Athens Dee Jay, χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «κουρελαρία», που πρέπει να πάει «στο διάολο».

«Είναι κάτι ξαπλωμένοι εκεί, μια κουρελαρία στο Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας το πανό με το οποίο οι πρόσφυγες ζητούν να δοθεί λύση στα προβλήματά τους είπε:

«Την έχω τη λύση, σπίτια τους!».

«Τεκμηρίωσε» δε την άποψή του αυτή με το… αφοπλιστικό επιχείρημα ότι οι Έλληνες δεν ζητάνε από το συριακό κράτος (που επί τέσσερα χρόνια σπαράζεται από εμφύλια σύγκρουση) να λύσει τα δικά τους προβλήματα:

«Πάει ο Έλληνας στη Συρία να πει ‘’λύση για τους Έλληνες’’; Όχι. Στο διάολο σπίτι σας», είπε.

«Περπατάω στην Αθήνα να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω κουρελαρία»…

Δεν είμαι Χρυσή Αυγή, αλλά…

Ο Τσαουσόπουλος έφτασε στο σημείο να αναπαραγάγει το γνωστό ρατσιστικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής:

«Η πληρότητα των ξενοδοχείων από ξένους αγγίζει το 100%. Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος, πώς το λέγανε οι άλλοι», και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαι εγώ από αυτούς, δεν είμαι ‘’αυγές’’ και τέτοια»…

Ο Τσαουσόπουλος και οι συμπαραγωγοί του σχολίασαν και την απεργία πείνας των Σύριων προσφύγων, αστειευόμενοι πως «αφού κοιμόντουσαν είχανε φάει», και συνέχισαν την εκπομπή τους με επιστημονικές ειδήσεις για συμπληρώματα διατροφής που αλλάζουν τη μυρωδιά στο αιδοίο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

topontiki.gr