ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ!: «Στη φόρα» έβγαλε ο πρόεδρος του ΣτΕ το mail της κυβέρνησης προς την τρόικα!

Σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται πως βαδίζουν οι σχέσεις μεταξύ κυβέρνησης και δικαστών καθώς, στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας επέλεξε να «καρφώσει» ο πρόεδρος του ΣτΕ, Σωτήριος Ρίζος, την επιστολή με τα προτεινόμενα δημοσιονομικά μέτρα για την Ελλάδα, που απευθύνεται προς τους εκπροσώπους της τρόικας και φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη!

«Από το γραφείο του προέδρου εδόθη προς ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου κείμενο, το οποίο δημοσιεύθηκε στον Τύπο της 2.12.2014 και το οποίο φέρεται ότι αποτελεί επιστολή του υπουργού των Οικονομικών προς την τρόικα με προτεινόμενα δημοσιονομικά μέτρα. Κρίνεται ότι η ανάρτηση βοηθά στην ενημέρωση των δικαστών» αναφέρεται στο κείμενο του κ. Ρίζου.

Κύκλοι, προσκείμενοι στον πρόεδρο του ΣτΕ, ανέφεραν ότι «αυτή η ενέργεια του προέδρου του ΣτΕ αποσκοπεί καθαρά στην ενημέρωση των συναδέρφων του, εν όψει των ζητημάτων, που εκκρεμούν στο δικαστήριο, αλλά και των προσφυγών, που αναμένεται να κατατεθούν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προς επίλυση».

Πάντως, από την κυβέρνηση το «φυσάνε και δεν κρυώνει»!!!

Το χωνί