Κράξιμο από ελληνα φοιτητή στον Ντάισελμπλουμ (Βίντεο)

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από το κεντρικό δελτίο των ειδήσεων του Alpha- παρακολουθούμε τον έντονο διάλογο που είχε Γερούν Ντάισελμπλουμ με Ελληνα φοιτητή που σπουδάζει στην Ολλανδία.

Ο ευρωπαίος επίτροπος μετά την διάλεξη που είχε πραγματοποιήσει στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία, με ομάδα Ελλήνων φοιτητών  στάθηκε η αφορμή να βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδα Ελλήνων φοιτητών, οι οποίοι απέδωσαν ευθύνες στην ακολουθούμενη ευρωπαϊκή πολιτική η οποία είναι συνυπεύθυνη για την δραματική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός.

«Συνεχίζεται αν δίνεται δάνεια στην Ελλάδα για να πληρώσει άλλα δάνεια, είναι σαν να δανείζεσαι από έναν τοκογλύφο για να ξεχρεώσεις έναν άλλο» είπε φοιτητής απευθυνόμενος στον Ντάισελμπλουμ και συμπλήρωσε «Συνεχίζετε να υποστηρίζεται το πρόγραμμα λιτότητας, που μάλιστα το προτείνατε ακόμη και εδώ στην Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει περικοπές στην υγεία και απολύσεις. Ενώ την ίδια στιγμή δηλώνεται στις εφημερίδες ότι κάθε Ολλανδός δίνει 700 ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη, κάτι που δεν ισχύει».

Ο Ευρωπαίος επίτροπος παπαγάλισε την ίδια κασέτα που ακούμε εδώ και καιρό.

Βαθύ κόκκινο