Απεργός πείνας στις Κλειστές Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας

Ονομάζομαι Γιώργος Ιγγλέσης,είμαι 35 χρονών και κρατούμαι στις κλειστές αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας με ποινή κάθειρξης 7 χρόνια για κλοπή.

Αν και συγκαταλέγομαι στους ποινικούς κρατούμενους,στηρίζω τις αναρχικές ιδέες και πράξεις εδώ και χρόνια,επομένως ο αγώνας που έχουν ξεκινήσει από τις 2/3 δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο και αμέτοχο.

Γνωστοποιώ πως από τις 3/3 συμμετέχω και εγώ στην απεργία πείνας στηρίζοντας όλα τα αιτήματα των πολιτικών κρατούμενων:

Την κατάργηση του άρθρου 187 και 187Α, (τρομονόμων),την κατάργηση της επιβαρυντικής διάταξης για την πράξη που τελέστηκε με καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμο»),την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ,την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού ώστε να λάβει τη νοσηλεία που χρειάζεται,την κατάργηση της βίαιης λήψης DNA,την πρόσβαση κι ανάλυση του DNA από πραγματογνώμονα βιολόγο της εμπιστοσύνης του κατηγορούμενου,την κατάργηση της ανάλυσης δειγμάτων που εμπεριέχεται μίγμα γενετικού υλικού άνω των δύο ατόμων,την άμεση απελευθέρωση των συγγενών της Σ.Π.Φ.

Δεν παρακαλάμε,δεν προσκυνάμε,διεκδικούμε και νικάμε.
Δύναμη σε όλους τους απεργούς πείνας.

Γιώργος Ιγγλέσης 
Κλειστές Aγροτικές Φυλακές Τίρυνθας.

Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Απ’όσο γνωρίζουμε έχει χάσει 12 κιλά,έχει ζαλάδες και δέκατα,χθες επιχείρησαν να τον μεταφέρουνε στο νοσοκομείο και αρνήθηκε και τον ΄΄προειδοποιούνε΄΄ πως αν δε σταματήσει,με εισαγγελική απόφαση θα του χορηγήσουνε τροφή.

athens.indymedia