Σάββας Ξηρός: Έχω εκτίσει πολλαπλώς την ποινή μου

Όσοι άκουσαν την ηχητική παρέμβαση του Σάββα Ξηρού δεν είναι δυνατόν να μην κατανόησαν την οριακή κατάσταση αυτού του ανθρώπου σε κάθε επίπεδο της κλονισμένης υγείας του.

Ούτε βραχιόλι δεν μπορεί να βάλει στο ένα χέρι του ή στα άρρωστα από τη σκλήρυνση πόδια, ούτε να βλέπει παρά μόνο σκιές ούτε ν αντιλαμβάνεται  την προέλευση του ήχου. Η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιεύσαμε στην «Εφ.Συν.» εξάλλου προσδιορίζει σαφώς την ανάγκη να εξετάζεται διαρκώς και να τυχαίνει διαρκούς θεραπευτικής φροντίδας.

Συντάκτης: 

Αντα Ψαρρά

Ένας κρατούμενος που συγκέντρωσε πάνω του όλη την υπερβολή και τις κραυγές εκδίκησης όχι μόνο από εκείνους που έβλαψε, αλλά από ολόκληρο το χριστεπώνυμο πλήθος δημοσιογράφων και πολιτικών που βρήκαν την αφορμή στο πρόσωπο του να κάνουν πολιτικής σε βάρος της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Δικαιοσύνης ξεσηκώνοντας ακόμα και τους συμμάχους της Ελλάδας που θεώρησαν ότι περίπου θα αμνηστεύονται όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε πράξεις τρομοκρατίας.

Κι αυτός ο τυφλωμένος πλέον, άρρωστος και ανίκανος ακόμα και για βάδιση κρατούμενος τους απαντάει ότι έχει πολλαπλά εκτίσει την ποινή του πέρα από τα χρόνια στη φυλακή. Αν ούτε αυτό δεν γίνεται κατανοητό τότε πράγματι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός παραμένει ζητούμενο μέσα στην εκδικητικότητα του «αναμάρτητου» δικαιικού συστήματος με τις δεκάδες επιλεκτικές επιείκειες!

*φώτο-PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

efsyn.gr