Ανακοίνωση για την κατάληψη της Κοσμητείας Σχολών Υγείας

Απ’το πρωί η Κοσμητεία Σχολών Υγείας (Μικράς Ασίας 75,Γουδί),τελεί υπό κατάληψη με αίτημα την άμεση επανηλεκτροδότηση του στεκιού Ιατρικής και ενάντια σε όλες τις κατασταλτικές μεθοδεύσεις σε στέκια και σε καταλήψεις μέσα στις σχολές.

Όποιος μπορεί ας στηρίξει

Αναλυτικά το κείμενο της κατάληψης:

Τους τελευταίους μήνες, το αντιεξουσιαστικό στέκι Ιατρικής δέχεται αλλεπάλληλες κατασταλτικές επιθέσεις. Το σφράγισμα του χώρου με αλλαγή κλειδαριών και τη διακοπή ηλεκτροδότησης του, ενέργειες για τις οποίες υπήρξε ξεκάθαρη ανάληψη ευθύνης από τη διοίκηση της σχολής, ακολούθει η πλήρης εκκένωσή του από «αγνώστους» δράστες. Ο συσχετισμός στα μάτια μας είναι προφανής.

            Εμείς προχωρήσαμε σε ανακατάληψη και κλιμακούμενες δράσεις διεκδίκησης της επανασύνδεσης του ρεύματος με πιο πρόσφατη την παρέμβαση στην γενική συνέλευση τμήματος. Αφού αποχωρήσαμε αρνούμενες/οι να συνδιαλαγούμε με θεσμικούς όρους, τα μέλη Δ.Ε.Π. που συμμετείχαν στη συνέλευση τμήματος   προχώρησαν σε καταψήφιση της επανηλεκτροδότησης του χώρου.

            Σήμερα, 8/5, καταλαμβάνουμε την Κοσμητεία με τη στήριξη αλληλέγγυων. Απαιτούμε επανασύνδεση του ρεύματος  και ξεκαθαρίζουμε πως οι προσπάθειες καταστολής δεν θα μείνουν αναπάντητες και  πως η τρομοκράτηση δε μας φιμώνει!

Αντιεξουσιαστικό στέκι Ιατρικής

mail επικοινωνίας: aasxolwnygeias@espiv.net

blog: steki-iatrikis.espivblogs.net

athens.indymedia.org