Μετανοείτε ΣΥΡΙΖΑίοι… έρχεται η συντέλεια!

Σταχυολόγηση δηλώσεων και «διαμαντιών» από τα τηλεπαράθυρα που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής καθημερινότητας.

Καλή η εθνική ενότητα, μόνο που αντί για την κυβέρνηση, αντιπολίτευση και κανάλια στηρίζουν τους δανειστές πυροβολώντας τα πόδια της χώρας, με ακατάπαυστη κινδυνολογία. Capital control, αεροπλάνα που πέφτουν, νοσοκομεία που διαλύονται στοχεύουν στην πτώση της κυβέρνησης, μέσω της «εθνικής συνεννόησης» και την ενοχοποίηση ενός λαού, που αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια του.

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Αδ. Γεωργιάδης: «Σαν την Αγιά Σοφιά θα βλέπουμε το mail Χαρδούβελη, τι είχαμε και τι χάσαμε»! (Mega 4.6.2015) Σ. Βούλτεψη στη Χ. Καφαντάρη: Μου δίνετε το mail Χαρδούβελη; Γιατί όποιος το επικαλείται πρέπει να το έχει μπροστά του. Αυτό που ακόμα, δεν έχουν αποφασίσει στη Ν.Δ., αν υπάρχει ή δεν υπάρχει το mail Χαρδούβελη και θέλουν και εθνική συνεννόηση; (Σκάι 2.6.2015)

Αλ. Μητρόπουλος: Δεσμευτήκαμε για 5η αξιολόγηση την 20ή Φεβρουαρίου Ολ.Κεφαλογιάννη: Ολοκλήρωση της 5ης αξιολόγησης υπέγραψε η κυβέρνηση την 20ή ΦεβρουαρίουΣπ. Λυκούδης: Έχετε καμία αμφιβολία ότι δεν θα υπογραφεί Μνημόνιο; Η αντιπολίτευση βροντοφωνάζει το επιχείρημα των δανειστών, ενώ ο κ. Μητρόπουλος εκθέτει καθημερινά και από άλλο κανάλι, την προσωπική του άποψη. (Mega 1.6.2015)

Ν. Δένδιας: Χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής πρότασης, αντιλήψεις σαν του κ. Λαζαρίδη μας οδηγούν σε πολιτική υστέρηση. (ANT1 2.6.2015) Ντ. Μπακογιάννη: Κατηγόρησε εμένα ο κ. Λαζαρίδης ότι κινδυνολογώ, όποιος το πιστέψει, το πίστεψε. (Σκάι 2.6.2015) Σ. Βούλτεψη: «Δεν υπάρχουν δύο φωνές στη Ν.Δ. είναι τεχνητό ζήτημα»! (Σκάι 2.6.2015) Μια χαρά ομοφωνία έχουν στη Ν.Δ., εμείς φταίμε που τα ακούμε διαφορετικά.

Ν. Κακλαμάνης: «Η Ν.Δ. να μην ψηφίσει τη συμφωνία»… που τόσο καιρό φωνάζει να υπογράψει η κυβέρνηση! Αυτό θα πει σοβαρή αντιπολίτευση, σταθερή στις απόψεις της (ANT1 3.6.2015) Ντ. Μπακογιάννη: Πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να καταψηφίσει η Ν.Δ. τη συμφωνία (Σκάι 2-6-2015) Η ομοφωνία που λέγαμε…

Ντ. Μπακογιάννη: «Εγώ δεν κινδυνολογώ, αλλά τώρα φτάσαμε στο αμήν»! (Σκάι 2.6.2015)

Μ. Βαρβιτσιώτης: Διαπραγματευόμασταν κρυφά και μας έλεγαν ότι δεν διαπραγματευόμαστε.(Mega 3.6.2015) Κρυβόταν η διαπραγμάτευση του forget it Giannis και του «ουδείς αναμάρτητος», γι’ αυτό δεν τη βρίσκαμε…

Μ. Παπαδημητρίου: Κράτα γερά ΔΝΤ (να μην υποχωρήσει για τα εργασιακά) (Σκάι 3.6.2015)

Κ. Μπογδάνος: Αφήσαμε απλήρωτο το ΔΝΤ, στα ΑΤΜ γρήγορα (Σκάι 4.6.2015) (!!!)

Μ. Βορίδης: «Ελάτε να συζητήσουμε στην επιτυχημένη δική μας άποψη». Να συναινέσει ο Τσίπρας στην πρόταση της Ν.Δ. (και των δανειστών) Ιδού η εθνική συνεννόηση! (Σκάι 5.6.2015)

Κ. Μητσοτάκης: Εγώ διαπραγματευόμουν ο ίδιος με την τρόικα (τεχνικά κλιμάκια) και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω! Με επιτυχία… τις χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο. (Mega 5.6.2015)

Δ. Παπαδημούλης: Λέτε να κλαίει κανένας Έλληνας, που θα καθυστερήσουμε τη δόση στο ΔΝΤ; (Mega 5.6.2015)

avgi.gr