Σάλος με τα tweets του Π. Κορμικιάρη εναντίον των γονέων του Παύλου Φύσσα

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τα σχόλια του Πέτρου Κορμικιάρη στο Twitter στα οποία εκφράζεται με τον πιο απαξιωτικό τρόπο για τιυς γονείς του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

3

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ», έγραψε σήμερα Παρασκευή στο Twitter, σχολιάζοντας την κατάθεση της τραγικής μητέρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του»;
Να σημειωθεί ότι σε παλιότερες αναρτήσεις του ο κ. Κορμικιάρης καλούσε τους πολίτες να ψηφίσουν το φασιστικό μόρφωμα.
11224570_1477816309213968_491337768824983402_n
Αν ο κ. Κορμικιάρης ήταν απλά ένας ιδιώτης η όλη υπόθεση θα εξαντλούνταν στα αποδοκιμαστικά σχόλια των υπολοίπων χρηστών. Όμως ο κ Κορμικιάρης είναι δημόσιος λειτουργός δεδομένου ότι είναι δημοσιογράφος και στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.  
To vima.gr επικοινώνησε με την Γενική Γραμματεία όπου μας διαβεβαίωσαν ότι ο κ Κορμικιάρης εργάζεται εκεί ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων.
CQT14cAWgAA-5jy

tovima.gr