Η πέτρα θα νικήσει τον Σιωνισμό …

Ο Σιωνισμός όπως ο Φασισμός βασίζονται στην «εκλεκτικότητα ενός λαού» και την «ανωτερότητα της ράτσας ενός λαού» έναντι άλλων λαών και φυλών.

12105951_971852612887138_4582374867409889520_n

Ο Σιωνισμός και ο Φασισμός έχουν θεμέλιο λίθος τον Εθνικισμό και τον επεκτατισμό. Ο Σιωνισμός ως εμπορική επιχείρηση κατάφερε να κάνει τον «Θεό» της Μεσίτης και ένας απεχθής ρατσιστής ..Είναι ο «Θεός» που όπως ισχυρίζεται ο σιωνισμός παραχώρησε σε καλή τιμή-αιώνια πίστη- το οικόπεδο-γη των Χαναναίων και Παλαιστινίων στον «εκλεκτό λαό»…

Τού Νασίμ Αλάτρας

Από τότε λοιπόν που κατάφερε ο Σιωνισμός να φυτέψει αυτόν τον μύθο σε μεγάλη μερίδα Εβραίων της Ευρώπης, αυτό του διευκόλυνε να πραγματοποιήσει το ιμπεριαλιστικό-εθνικιστικό του σχέδιο στην Παλαιστίνη και, να τους πείσει ότι πρέπει να υπερασπίζονται με ό,τι δύναμη έχουν και μπορούν να επιστρατεύσουν αυτό το μύθο. Ο ιμπεριαλισμός που πάντα ήξερε πως να επιστρατεύει ομάδες και οργανώσεις και κράτη για την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών του στόχων κατάφερε να επιστρατεύσει το σιωνιστικό εθνικιστικό κίνημα-έναντι αιώνια πίστη-να του φτιάξει το κράτος «εβραϊκό» στην Παλαιστίνη-Διακήρυξη Μπάλφουρ, του Άγγλου υπουργού των Εξωτερικών, το 1917-χρησιμοποιώντας ό,τι δυνάμεις διαθέτει το αγγλικό στρατιωτικό και πολιτικό και οικονομικό ιμπεριαλιστικό σύστημα.

428192_298146623591077_50297966_n

Το «κράτος του Ισραήλ» δηλαδή το κράτος του «προφήτη Ισραήλ» είναι δημιούργημα των ιμπεριαλιστών και των εθνικιστών και ρατσιστών σιωνιστών…Η ήττα του είναι ήττα όλου του ιμπεριαλιστικού σχεδίου στη Μέση Ανατολή ..η συντριβή του στρατιωτικά και πολιτικά και οικονομικά είναι συντριβή όλου του ιμπεριαλιστικού σχεδίου στην Μέση Ανατολή.

Σιωνιστές άποικοι στην κατεχόμενη Παλαιστίνη
Σιωνιστές άποικοι στην κατεχόμενη Παλαιστίνη

Τα αραβικά αντιδραστικά κράτη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτού του σχεδίου και έτσι ο αγώνας για την ανατροπή τους είναι αναπόσπαστο μέρος του αγώνα για συντριβή του σιωνισμού στην Παλαιστίνη..

 Nasim Hanna Alatras