Μάγδα Φύσσα: «θα του κόψω το λαρύγγι, δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω»

Συνήγορος υπεράσπισης: «Θα τη μαζέψετε επιτέλους;».

www.kar.org.gr_2015-11-06_11-59-57_1

«Θα του κόψω το λαρύγγι! Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας!» φώναξε  η Μάγδα Φύσσα για το φονιά του γιου της Ρουπακιά, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που συνεχίζεται σήμερα.  

Το περιστατικό συνέβη στο διάλειμμα, όταν η Μάγδα Φύσσα πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο Ρουπακιά, πράγμα που είχε ξανακάνει στο παρελθόν, εκφράζοντας τον πόνο και την οργή της. Ο Ρουπακιάς δεν αντέδρασε αλλά ένας απ’ τους συνηγόρους του δολοφόνου είπε στους αστυνομικούς, ενοχλημένος επειδή δεν την σταμάτησαν,: «Θα την μαζέψετε επιτέλους;» Εκείνη με τη σειρά της απάντησε σ’ αυτή την πρόκληση: «Εμένα να μαζέψουν; Ήρθατε να τον προστατέψετε;»

Η 26η μέρα της δίκης ξεκίνησε το πρωί με Πολιτική Αγωγή και Υπεράσπιση να ασχολούνται με το σχολιασμό της κατάθεσης του αστυνομικού Δ. Κουρέντζη  που συνέλαβε το φονιά Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο οποίος και αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι ο δολοφόνος ήταν ψύχραιμος και ότι ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το Φύσσα.

fussa-mpoukali-630_0

[φωτογραφίες Τατιάνα Μπόλαρη-Eurokinissi]

kollectnews.org