Το σχέδιο θέλει πολλούς δολοφόνους…

12798884_1051365761602489_7886547410949067499_nΑν νομίζετε πως τα κράτη του πολιτισμού και του χρήματος τελείωσαν τους πολέμους, αφού έγινε λένε εκεχειρία στη Συρία..κάνετε τεράστιο λάθος

. Ήδη στο ΝΑΤΟ έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους στη Λιβύη..και πιθανόν αύριο στην Υεμένη ενώ ο πόλεμος μέσα στη Συρία και Ιράκ εναντίον του ισλαμικού κράτους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και προβλέπετε να ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τού Nasim Hanna Alatras

Και ήδη το προτεκτοράτο του ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή, το κράτος του σιωνισμού ζεσταίνει την πολεμική του μηχανή για να ισοπεδώσει τη πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας. Στο Βόρειο Ιράκ το καθεστώς της φαμίλιας των Κούρδων Μπαρζανί και Ταλαμπανί καταρρέει οικονομικά, και ήδη παρέδωσε τα πετρέλαια του στο καθεστώς της Βαγδάτης με αντάλλαγμα την πληρωμή των μισθών του ενός 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτών Μπεσμάργκα, και το καθεστώς της Βαγδάτης σήμερα ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει πια τις εταιρίες που έχουν αναλάβει τα μεγάλα έργα και επενδύσεις …γιατί το κόστος των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον του ισλαμικού κράτους έχουν απορροφήσει μεγάλο μέρος των εσόδων από την νόμιμη εξαγωγή του πετρελαίου, που όπως είναι γνωστό έπεσε η τιμή του βαρελιού από 140 δολάρια σε 30-35 δολάρια το βαρέλι, πράγμα που οδήγησε στην κατάρρευση όλου του «οικονομικού θαύματος» στο Κουρδιστάν Ιράκ.

Και μάλιστα οι πέτρες στα σύνορα γνωρίζουν ότι αν η Τουρκία και το Ιράν αποφασίσουν να ανοίξουν τα σύνορα τους στους εσωτερικούς πρόσφυγες του Ιράκ και του Κουρδιστάν του τότε η Τουρκία θα βουλιάξει κυριολεκτικά από Κούρδους και Ιρακινούς. Και αν νομίζετε πως τελειώνουμε εδώ ..πάλι λάθος κάνετε. Η Σαουδική Αραβία και από πίσω οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το σχέδιο διχασμού των Λιβανέζων σε σουνήτες και σιιίτες και χριστιανούς ..σε φιλοσαουδάραβες Λιβανέζους και φιλοιρανούς Λιβανέζους..και αν ξεκινήσει εκεί εμφύλιος τότε εκτός από Λιβανέζους πρόσφυγες θα έχουμε και τους Σύριους πρόσφυγες που ο αριθμός τους έφτασε τους 1.500.000.

Θα δείτε δηλαδή την Λευκή Θάλασσα ..έτσι ονομάζουν οι Άραβες τη Μεσόγειο Θάλασσα να γίνεται αιματοβαμμένη ..
Για όλους αυτούς τους λόγους έχουν σταλεί τα νατοικά πολεμικά πλοία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο γιατί το σχέδιο θέλει πολλούς δολοφόνους.

Νasim Alatras