Βομβάρδισαν καταυλισμό προσφύγων στη Συρία

pic1-620x330.jpgΣοκ στα τουρκικοσυριακά σύνορα, όπου τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν μετά από βομβαρδισμό σε καταυλισμό προσφύγων.

Φρικιαστικές οι πρώτες εικόνες από τον βομβαρδισμό καταυλισμού προσφύγων Kamouna  κοντά στη Sarmada  και τα σύνορα της Τουρκία με τη Συρία, σήμερα το απόγευμα.

Το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνει λόγο για εικόνες χάους, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από ποια πλευρά προήλθε η επίθεση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για Συριακά ή Ρωσικά αεροσκάφη.

pic2

Η επίθεση που σκόρπισε το θάνατο πραγματοποιήθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ πι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ.

Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να περισυλλέξουν τους τραυματίες.  Παράλληλα, πολλές από τις σκηνές των προσφύγων είχαν αρπάξει φωτιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί , ωστόσο ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για 30 θύματα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.

Πηγή: BBC, News247