Ας πάψουμε να αποκαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ , αριστερό κόμμα

Από το τι δηλώνεις μέχρι τι πράττεις στην καθημερινότητα , η απόσταση είναι τεράστια .
Αξία δεν έχει πως αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος, αλλά το πώς αποδεικνύει με πράξεις και έργα τον αυτό-χαρακτηρισμό του .

syriza-hope-660x330Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ , το κυβερνών κόμμα δηλώνει αριστερό . Όμως η μέχρι τώρα Κυβερνητική του πορεία , τα έργα και οι ημέρες του δεν συνάδουν σε καμιά περίπτωση με αυτό που έχει καταγραφεί Ιστορικά αλλά και στο επίπεδο της κοινωνικής συνείδησης , ως αριστερά .

Τού Μάκη Μοσχοβούδη

Απεναντίας μάλιστα . Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στην αντίπερα της αριστεράς όχθη .

Η οβιδιακή του μετάλλαξη , η απόλυτη αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και Κυβερνητικών έργων , το ίδιο το νομοθετικό πλαίσιο που ενέκριναν οι βουλευτές του και κυρίως η εφαρμογή του , τον κατατάσσει στο εμφανώς προσδιορισμένο , ιδεολογικά και πολιτικά , αστικό , μνημονιακό – νεοφιλελεύθερο στρατόπεδο .

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον Λαό με τις μεγαλόστομες υποσχέσεις του (είναι περιττό να τις απαριθμήσουμε ) , πουλώντας περισσή πολιτική ελπίδα ( θυμηθείτε το «Η ελπίδα έρχεται» ) , ακύρωσε την Δημοκρατική βούληση των Ελλήνων Πολιτών (Δημοψήφισμα) , ενώ με την ψήφιση και εφαρμογή των πλέον επαίσχυντων μέτρων , «ρίχνει την θανατηφόρα μαχαιριά» στην πλάτη της κοινωνίας .
Ακόμη και αυτά , τα εναπομείναντα εργασιακά , κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα , μέρος των οποίων είχαν ήδη απαλλοτριωθεί από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις , θυσιάζονται στον βωμό των προαπαιτούμενων απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής δεσποτείας .

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται συνεπής συνεχιστής των μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων Κυβερνήσεων , σε χειρότερη έκδοση , με άλλο προσωπείο βεβαίως και αριστερή φρασεολογία , προκειμένου να συνεχίσει να παραπλανά τον Λαό και να συγκαλύπτει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που επέλεξε να ακολουθήσει .

Η σχέση του Κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερά είναι εκείνη του Φάντη με το ρετσινόλαδο .

Ας πάψουμε λοιπόν να μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ , σαν να είναι ένα αριστερό κόμμα και μάλιστα να αντιμετωπίζεται ως «η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή» , εγκαλώντας το να θυμηθεί τον «πρότερο έντιμο βίο του» .

Αυτό το παρελθόν αποτελεί Ιστορία και ως τέτοια έχει καταγραφεί , για να συγκρίνεται δικαιολογημένα με τον σημερινό Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ , ένα μνημονιακό , συνεπές νεοφιλελεύθερο πολιτικό κόμμα .

aftodioikisinews.gr

Lefteria:

Mια χώρα καταχρεωμένη τα μνημόνια να διαδέχονται το ένα το άλλο,μία κυβέρνηση υποταγμένη στις εντολές της Τρόικα βάζει βαθιά το χέρι της στην ακίνητη περιουσία όχι αυτών που έχουν ακίνητα εκατομμυρίων, αλλά αυτών που διαθέτουν ένα σπίτι για να στεγάσουν τα όνειρά τους.

Απέναντι σε όλα αυτά τι έχει να αντιτάξει η κυβέρνηση;
Για την ψεύτικη ελπίδα πού υποσχέθηκε;
Τά ψεύδη περί ανάπτυξης ;
Oπου και εάν γυρίσω αντικρύζω τα ψεύδη τους

Τους έχω βαρεθεί

Advertisements