«Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν πουλάει τρέλα, πουλάει δήθεν κάθαρση» (Ηχητικό)

Επανήλθε, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει μαζί με τον Μανώλη Κοτράκη στον ρ/σ Realfm.

Ανώνυμο-1-500x280.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο ανάμεσα στα θέματα πολιτικής επικαιρότητας ασχολήθηκε με την πρόσφατη αναδιάταξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Στο σχετικό ηχητικό που παραθέτουμε μπορείτε να ακούσετε την τοποθέτησή του που για μας συνοψίζεται στην πρόταση του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν πουλάει τρέλα πουλάει δήθεν κάθαρση».

Αφού εκτίμησε ότι ένα απ’ τα βασικά επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσει το κυβερνητικό κόμμα στην προεκλογική περίοδο, όποτε αυτή προκύψει, θα είναι η δήθεν σύγκρουσή του με την διαπλοκή επικαλούμενο τα όσα έγιναν στην δανειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, επικεντρώθηκε στον πυρήνα του θέματος.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του Ν. Μπογιόπουλου –η οποία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους- στον καπιταλισμό εφόσον ο κεφαλαιοκράτης έχει δικαίωμα να κατέχει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει αυτά να τα χρησιμοποιεί σαν «όπλο» του για τις μπίζνες ή τις πολιτικές του επιλογές.

Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς της κεφαλαιοκρατικής ιδιοκτησίας, συμπλήρωσε ο ίδιος, στα ΜΜΕ και ειδικά στα τηλεοπτικά και της ιδιωτικοποίησης του δημόσιου αγαθού που λέγεται δημόσια συχνότητα «η υπαγωγή του δικαιώματος στην πληροφόρηση σαν εργαλείο επιχειρηματικών και πολιτικών συναλλαγών είναι δεδομένη».

tsak-giorgis

Advertisements