Σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία γιά τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Π.Φύσσα

Σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία γιά τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Π.Φύσσα

images-47

«ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» τό σύνθημα που κυριαρχεί από αλληλέγγυους στή μνήμη του Παύλου

 

Ενημέρωση από Πάτρα

Το Σάββατο 17/9 πραγματοποιήθηκε η καλεσμένη πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που δέχτηκε επίθεση επίθεση με μαχαίρι από τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου και κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στην πορεία συμμετείχε αρκετός κόσμος ενώ στο αναρχικό μπλοκ που συγκροτήθηκε από την αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος”, ύστερα από κατά τόπους καλέσματα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, συμμετείχαν περίπου 60 άτομα.

To πανό έγραφε: “ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ | ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ” ενώ μοιράστηκαν τα έντυπα της ΑΠΟ “Γη και Ελευθερία” στο κέντρο της πόλης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι.

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα. Ούτε το βάναυσο ξυλοδαρμό των αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα και τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών που πραγματοποιούνται με την κάλυψη ή/και τη συνοδεία της αστυνομίας. Δεν ξεχνάμε τις δεκάδες θρασύδειλες επιθέσεις σε καταλήψεις, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και στέκια γειτονιάς, τις μαχαιριές σε αναρχικούς, αριστερούς και αντιφασίστες αγωνιστές.

Να συντρίψουμε τον φασισμό χτίζοντας ένα πλατύ, οριζόντιο και αντιθεσμικό κοινωνικό και ταξικό κίνημα που να στοχεύει συνολικά στην ανατροπή του συστήματος που τον γεννά.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ipposd

Advertisements