10 πρωτοσέλιδα για τα οποία ΔΕΝ διώχθηκε ο Στέφανος Χίος

Ο Στέφανος Χίος, βρέθηκε με χειροπέδες και μέχρι να βγει και πάλι ελεύθερος, προσπαθούμε να προλάβουμε να συγκεντρώσουμε μερικές ειδήσεις, ώστε να γράψουμε ένα άρθρο.

19

Μάθαμε λοιπόν σήμερα πως:

1. Ο Στέφανος Χίος, θεωρείται “δημοσιογράφος”. Ο εκδότης της εφημερίδας “Μακελειό” και ένθερμος οπαδός των hoax, έχοντας κάνει καριέρα μεταδίδοντας ειδήσεις που απέχουν από την πραγματικότητα, περίπου όσο ο ΣΥΡΙΖΑ από την αριστερά, λογιέται σαν “δημοσιογράφος”, η φυλλάδα του σαν “εφημερίδα” και οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων που μας μεταφέρουν τα νέα της σύλληψής του, μάλλον σαν “συνάδελφοι”.

2. Ο Στέφανος Χίος, βλέπει “κυβερνητικό δάκτυλο” πίσω από τη μήνυση του υπουργού Σπίρτζη, που οδήγησε στη σύλληψή του. Ένα Πούλτιζερ για το “δημοσιογράφο”!

3. Ο Στέφανος Χίος, διώχθηκε γιατί έθιξε την τιμή του υπουργού. Δε διαφωνούμε, το έκανε και μάλιστα με έναν τρόπο πολύ συνηθισμένο για την “εφημερίδα” Μακελειό.

41

4. Ο Στέφανος Χίος, δε διώχθηκε για σωρεία πρωτοσέλιδων, που είτε καλούσαν σε εμφύλια σύρραξη, είτε σε ανατροπή του πολιτεύματος, είτε σε ρατσιστικές επιθέσεις. Εγκλήματα, τα οποία διώκονται αυτεπάγγελτα, αλλά μάλλον δε χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ή τουλάχιστον πιο άμεσης από την τιμή και την υπόληψη ενός υπουργού.

203

Στην περίπτωση που μέχρι να διαβάσετε αυτές τις γραμμές, ο γνωστός δημοσιολόγος με το 12ο σε επισκεψιμότητα site της Ελλάδας, δεν έχει βγει ακόμα από τα μπουντρούμια όπου τον χώσανε, μπορείτε παρακάτω να απολαύσετε μερικά παλιότερα πρωτοσέλιδα, για να πάρετε μια γεύση από το τι δε θα σας λείψει μέχρι αύριο:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σπασμένο παράθυρο

Lefteria

Tά αντανακλαστικά της ελληνικής δικαιοσύνης καθώς αντιλαμβάνεστε είναι προβληματικά,ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θά μπορούσε εδώ και καιρό να είχε συλληφθεί αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε ,η δικαιοσύνη εφαρμόζει το γράμμα του νόμου σε περιπτώσεις παστίτσιων ή Σακκάδων

1.τα δημοσιεύματα του υποκινούσαν σε βία

2.στοχοποιούσαν πρόσφυγες,φυλή,θρησκεία

3 .διασπορά ψευδών ειδήσεων(ψωμοτύρι γιά το Χίο)

4 .αναφέρονταν στο σεξουαλικό προσδιορισμό ατόμων 

14369956_1649195585409372_4644887631063174118_n.jpg

θά μπορούσε λοιπόν η δικαιοσύνη εδώ και καιρό να έχει παρέμβει γιά ουσιώδη αδικήματα και όχι γιά τή συκοφαντική δυσφήμηση υπουργού ,ας ελπίσουμε πώς ετούτη τη φορά η δικαιοσύνη θά πράξει σωστά το έργο της και θα καταλογισθεί η οποιαδήποτε ευθύνη σε τούτο το σίχαμα που δηλώνει δημοσιογράφος, ο αντιρατσιστικός νόμος είναι σε ισχύ ή όχι;

Η σύλληψη Χίου νά δώσει την ευκαιρία στίς αρχές  ώστε νά δοθεί ένα τέλος επιτέλους στήν αλήτεία κάποιων οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την ιδιότητα τους ώς δημοσιογράφου ξερνούν μίσος και ρατσισμό

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο η τρέλα δέν πάει στά βουνά τελικά

Τό σίγουρο είναι πώς δέν είμαστε #jesuischios

Δέν είναι μόνον ο Χίος δυστυχώς η «σχολή»Χίου έχει βγάλει αρκετά φασιστοφυντανάκια

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η πένα τους ξερνά χολή και ρατσισμό…..

Από τήν άλλη η βλακεία τών διαχειριστών του site του Χίου είναι όχι μόνο γιά γέλια μας να χτυπιέσαι κάτω 

14359022_1649109488751315_6588731433026306477_n

Το τρολάρισμα δέ τών χρηστών του twitter το εξέλαβαν ώς εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης 

lol1