Γιά τίς ηρωϊδες του καραβιού γιά τη Γάζα

Εμείς κρατάμε αυτές τις όμορφες χαμογελαστές ματιές που σκόρπισαν στη Μεσόγειο αυτές οι γυναίκες ηρωίδες και φυλάμε στο ασκό της οργής μας τις ασχημιές που κάθε μέρα προσθέτει ο Σιωνισμός στον κόσμο μας.
14611091_1250284848377245_6178150527455845152_n
Το πολεμικό ναυτικό των σιωνιστών κατέλαβε το καράβι των γυναικών που επιχειρούσε να σπάσει 49 χρόνια αποκλεισμό της Γάζας.

Ήταν ακόμα μια μαύρη μέρα που πρόσθεσε ο σιωνισμός και το μόρφωμα του στο ημερολόγιο του κόσμου.
CuENxNFWAAADDT5.jpg
Μια ακόμα μαύρη σελίδα στο ημερολόγιο της Μεσογείου.
Μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το κράτος των σιωνιστών φυτεύτηκε εκεί στην ιστορική γη της Παλαιστίνης μόνο και μόνο για προσθέτει μαύρες σελίδες στην ιστορία. Ούτε μια μέρα δεν πέρασε, από την εγκατάσταση του εκεί στην ιστορική Παλαιστίνη, χωρίς η πολεμική του μηχανή να δολοφονεί να εκτελεί εν ψυχρού να εξοντώσει και να εκκαθαρίζει ολόκληρα χωριά και συνοικίες από κατοίκους και σπίτια, να σφάζει μέρα μεσημέρι εκατοντάδεων κατοίκων, να συλλαμβάνει οπότε θέλει και όποιον θέλει, να εξορίζει να βομβαρδίζει βιντοσκοπώντας μάλιστα τα εγκλήματα του, να ισοπεδώνει σπίτια και ψυχές και αξίες και οράματα και όνειρα ενός λαού και λαών και πολιτών από όλο τον κόσμο. 
CuEKOvYUAAA-Kfj.jpg
Αυτό το κράτος δεν είναι μόνο αφύσικο μόρφωμα στη Μέση Ανατολή και στην Παλαιστίνη είναι αφύσικο στη δομή του στη λειτουργία του για κάθε αξία αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας ανθρώπινης. Το να εμποδίζει επιχειρησιακά αυτό το μόρφωμα μια χούφτα γυναικών να αγκυροβολήσουν στο λιμάνι της Γάζας πιστεύει ότι εμποδίζει τον καθένα από μας, να σκέφτεται τη Γάζα..τόση άγνοια έχει αυτό κράτος και οι εγκέφαλοι του για αυτό που λέμε λογισμός των απειροελάχιστων, που λύνουν τις μεγάλες εξισώσεις.
Η Γάζα δεν είναι για μας μόνο ένα κομμάτι της κατεχόμενης Παλαιστίνης ως συνάρτησης του αγώνα, αλλά είναι είναι ένα κομμάτι από το καθένα μας..από το καθένα που δεν γουστάρει αποκλεισμούς και χώρους-φυλακές ανεξαρτήτως μεγέθος στον πλανήτη που ζούμε.
cucarj6xeaacfuq

Η Γάζα όσο είναι μια φυλακή όσο δεν έχει δικαιώμα πρόσβασης στο υπόλοιπο κόσμο τόσο θα επιμένουμε να σπάσουμε τον αποκλεισμό της.
Η Γάζα δικαιώται να έχει δικό της λιμάνι δικαιώται ό,τι δικαιώται κάθε ελεύθερος άνθρωπος στον κόσμο αυτό να πηγαίνει όπου θέλει και οπότε θέλει και με όποιο μέσο θέλει.

 

Nasim Hanna Alatras