Ανταπόκριση από Χαλέπι, από Ταξιαρχία Leon Sedov

Ειδήσεις από το πολύπαθο Χαλέπι

Οι ΗΠΑ καθάρισαν τον εναέριο χώρο ώστε η Ρωσία και ο Αλ Άσαντ να βομβαρδίζουν κατά βούληση τους ανθρώπους στο πολιορκημένο Χαλέπι. Μετά από αυτό, θα στείλουν τον ΟΗΕ να ανοίξει «ανθρωπιστικό διάδρομο», ενώ τα σκουπίδια της αριστεράς λένε ότι στο Χαλέπι διεξάγεται μια στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Είναι αισχροί!

Το μόνο που θέλουν, είναι να εμποδίσουν τους εργάτες όλου του κόσμου από το να βγουν στους δρόμους και να σταματήσουν τη σφαγή των φτωχών ανθρώπων του Χαλεπίου και του συνόλου της Συρίας.

Τι σκέφτονται οι διανοούμενοι παπαγάλοι του Ομπάμα και του Πενταγώνου; Μήπως πιστεύουν ότι οι γιάπηδες της Wall Street είναι στο Χαλέπι; Η εργατική τάξη και οι φτωχοί άνθρωποι πεθαίνουν εκεί!

Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα!

Το Χαλέπι είναι ερειπωμένο. Δεν υπάρχει εδώ κανένας Αμερικανός. Ακούστε μας, προδότες, εδώ είναι η σφαγιασμένη εργατική τάξη!

Πείτε την αλήθεια και σταματήστε να παίζετε κρυφτούλι με το αίμα του λαού. Εδώ στο Χαλέπι, σε ποια πλευρά είστε; Το να είστε ουδέτεροι σημαίνει ότι είστε με τον Αλ Άσαντ! Αυτός είναι ο λόγος που η γενοκτονία δεν πρόκειται να σταματήσει, διότι την κρύβουν.

Στην αρχή, μιλήσατε για ενδο-εθνοτικούς πολέμους. Μετά για θρησκευτικούς πολέμους. Τώρα μιλάτε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό είναι στάχτη στα μάτια των καταπιεσμένων, για να τους κρύψετε ποιος είναι στ’ αλήθεια ο εχθρός.
Αρκετά! Ποτέ δεν θα δικαιούστε να μιλάτε εξ ονόματος του σοσιαλισμού!

Από το Χαλέπι,
Ταξιαρχία Leon Sedov
14 Οκτώβρη 2016

ΥΓ, Εμείς δεν βλέπουμε κανένα Αμερικάνο στρατηγό, ούτε τα γαμημένα όπλα τους που όμως βάλλουν εναντίον μας. Εμείς απλά βλέπουμε εδώ όλους τους φτωχούς και τους απόκληρους που επιβίωσαν στην πείνα, τις επιδημίες, και τις σφαγές που υποφέρουμε κάθε μέρα.

athens.indymedia.org