Tύφλα νά έχει ο Γκαίμπελς

Μετά το #peroukagate σειρά είχε το δήθεν δημοψήφισμα στην Θράκη
το ΑΠΕ έχει εξελιχθεί στόν βασιλιά τών #hoax παραπληροφόρηση μόνο ή μέρος σχεδίου αποπροσανατολισμού τής κοινής γνώμης ;

Ψάχνοντας εχτές σε τούρκικες εφημερίδες όπως η milliyet,hurriyet,Anadolu(to τούρκικο ΑΠΕ) δέν βρήκα καμία απολύτως είδηση να αναφέρει τα όσα  έγραψε σε δημοσίευμα του  εχτές το ΑΠΕ εάν ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο κάνει τη μία  βλακεία πίσω από την άλλη πόσο έγκυρο άραγε είναι ;

Aρχίζει να κρίνεται η αξιοπιστία του αφενός και θά πρέπει ο διευθυντής του  άν μη τί άλλο να παραιτηθεί.Επειδή όμως ο διευθυντής του ειναι τσιράκι του Παππά παραμένει στη θέση του και απολύουν συνεργάτες όπως συνέβη εχτές που απέλυσαν τόν ανταποκριτή  τους στη Τουρκία.

Διάψευση γιά το #peroukagate,διάψευση(διόρθωση sic) γιά τό επικείμενο τηλεγράφημα του ανταποκριτή 

cu-vnxtxeaapqpq

 Διαβάσαμε σε ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του κ.Νίκου Ρούσση τα εξής

ape1.jpg
Πετούν λοιπόν ένα εθνικιστικού περιεχομένου δόλωμα,τσιμπάνε όλοι γιατί ώς είθισται κοιτούν το δέντρο όχι το δάσος που καίγεται και ενώ τήν ίδια ώρα οι θεσμοί βρίσκονται εδώ οι κυβερνώντες συνεχίζουν ακάθεκτοι το ξεπούλημα τους .
ape2
Δέν τους  ξεφώνισε μόνο ο κ.Ρούσσης από ότι διαπίστωσα έχουν πάρει και άλλοι είδηση τί ακριβώς παίζει στο ΑΠΕ οι εντολές από τόν Γκαιμπελίσκο Παππά  γιά ανάλογα δημοσίευματα έχουν την τιμητική τους,όπως το δημοσίευμα γιά την δήθεν παρακολούθηση του,σιγά τη προσωπικότητα που θά παρακολουθούσαν 
Διαβάζουμε σε άλλο λογαριασμό στό f/b
1. Διακίνησαν συνέντευξη Ρέγκλινγκ με τον αρχιδανειστή μας να εμφανίζεται γκρούπι του Τσίπρα, ενώ αγνόησαν σχεδόν δύο ολόκληρες σελίδες στις οποίες, επαναλαμβάνω ο αρχιδανειστής μας όχι ο Φούφουτος, χαρακτήριζε ολέθρια την πολιτική Τσίπρα μέχρι τον Αύγουστο 2015. Κανείς δεν ελέγχθηκε – ο αρχιπράκτορας του Πρακτορείου έγραψε μια επιστολή στα ΝΕΑ «πού να ξαναλέμε τα γνωστά».
2. Διακίνησαν κατασκευασμένη είδηση για τη σύλληψη των μεταμφιεσμένων δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη και μάλιστα με κατασκευασμένα πλαστογραφημένα δήθεν παραστατικά. Ο αρμόδιος δημοσιογράφος με κατηγορηματική του διαβεβαίωσε ενημέρωσε πως δεν ήταν αυτός ο συντάκτης του υποτιθέμενου ρεπορτάζ. Οι ελληνικές εφημερίδες της Νέας Υόρκης ανέφεραν πως ο συντάκτης του υποτιθέμενου ρεπορτάζ ήταν κυβερνητικός υπάλληλος. Ο αρχιπράκτορας του Πρακτορείου έγινε βαποράκι. Απαξιοί να παράσχει οιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση, ούτε να πάρει οποιοδήποτε μέτρο για τους άλλους πράκτορες του Πρακτορείου. Σημειώνεται πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο προϊστάμενος του Πρακτορείου χρησιμοποίησε την ιστορία του ΑΠΕ στη ΝΥ, στην Επιτροπή της Βουλής.
3. Διακίνησαν την ψευδή πληροφορία πως ο Ερντογάν βάζει θέμα δημοψηφίσματος στη Θράκη. Τα άλλα αστροπελέκια του Κοτζιά απάντησαν στην «πρόκληση Ερντογάν». Το θέμα σηκώθηκε από τα σόσιαλ μήντια. Ο αρχιπράκτορας του Πρακτορείου απέλυσε τον αυτουργό του ατοπήματος, πλην όμως κράτησε την είδηση! Πρόκειται για ανίκανους διαχειριστές, γιουσουφάκια του ενός και του άλλου, ασκούν δημοσιογραφία του κώλου. Αυτοί οι αντιποιούμενοι το δημοσιογραφικό επάγγελμα δεν έχουν καμιά δουλειά με την ενημέρωση. Ενδιαφέρονται μόνο για την εξυπηρέτηση του προπαγανδιστικού μηχανισμού του μουσολινισμού – και την ανάδειξη ψευδοθεμάτων αδιαφορώντας εάν θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα, εξυπηρετούν όμως τα εθνίκια και πουτινάκια της κυβέρνησης.
14729373_10208856270578941_1140947007303745025_n.jpg
Το μόνο που έχουν κάνει καλά είναι να στελεχώσουν με 53 δημοσιογράφους του ΑΠΕ τα μέσα των επάρατων καναλαρχών και εκδοτών της επάρατης διαπλοκής.
Δεν έχουν καμιά δουλειά στο δημόσιο βίο της χώρας. Με τις κλωτσιές έξω – αφού πρώτα κατεβάσουν την είδηση Ερντογάν. Τα μέλη του ΔΣ του Πρακτορείου, από το πρακτικό της συνεδρίασης που στέλνουν, δημόσιους υπαλλήλους δημοσιογράφους να δουλέψουν, μεταξύ άλλων, και για τον Ψυχάρη, τον Αλαφούζο, τον Μπόμπολα, τον Κοντομηνά.
Αντε τώρα να εμπιστευτείς τήν ενημέρωση από το ΑΠΕ όταν ο «Γκαίμπελς» ξεσαλώνει
Διαβάζοντας το προοίμιο τών αρχών δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ στεκόμαστε στή τρίτη παράγραφο
ape3.jpg
Περισσότερα εδώ
Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο τόπος δέν θά αλλάξει ποτέ
Mk

 

Advertisements