Κατάληψη τώρα στό δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Νέου Ηρακλείου

Η κατάληψη είναι μία δράση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς.


Κατάληψη πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ν.Ηρακλείου «Επικοινωνία» 94fm. Η κατάληψη είναι μία δράση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς

. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες κρατούμενοι στις φυλακές των Η.Π.Α.  συμμετέχουν στην μαζικότερη κινητοποίηση στην ιστορία των αμερικάνικων φυλακών, είτε με απεργία εργασίας, είτε με απεργία πείνας, ειτε με εξεγέρσεις και καταστροφές, απαιτώντας ανθρώπινη μεταχείριση και την οριστική κατάργηση της δουλείας.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στην σκλαβιά

athens.indymedia.org

*Ενημέρωση

Οι μπάτσοι εισέβαλαν πριν λίγο στον  δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ν.Ηρακλείου «Επικοινωνία» 94fm και με εντολή απο ΓΑΔΑ προσήγαγαν τους 13 συντρόφους που έκαναν κατάληψη μέχρι αυτή την ώρα στον σταθμό σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στην σκλαβιά

Advertisements