Δρομολογούνται κατασχέσεις 75.000 ακινήτων! «Πόρτα» στα «κοράκια» των πλειστηριασμών (Βίντεο)

Οσο αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι διαπιστώνουμε πια ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών παγιώνεται και μαζικοποιείται, τόσο τραγική είναι η διαπίστωση ότι αυτή η ανάλγητη, βάρβαρα αντιλαϊκή συγκυβέρνηση σχεδιάζει να αρπάζει σπίτια και ακίνητη περιουσία λαϊκών στρωμάτων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τραπεζιτών – τοκογλύφων και κορακιών.

Απ’ ότι βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα κατόρθωσε σήμερα σε δικαστήριο της Αθήνας να ματαιώσει τον πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας –ενός διαμερίσματος 47 τετραγωνικών μέτρων- ενός 52χρονου άνεργου, άρρωστου, πρώην βιοτέχνη που η καπιταλιστική οικονομική κρίση τον χρεοκόπησε και τώρα κινδυνεύει αυτός και η οικογένεια του να μείνουν άστεγοι.

Και πραγματικά μόνο οι μεγάλες, δυναμικές και αποφασιστικές  κινητοποιήσεις των πολιτών μπορεί να ματαιώσουν αυτούς τους εγκληματικούς  κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Μπορεί σήμερα οι 19 πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί στην Αττική να ματαιώθηκαν, εξ αιτίας της αποχής των συμβολαιογράφων και της κινητοποίησης πολιτών που απέτρεψαν  τους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας, αυτό όμως που μας έρχεται είναι μια σκληρή μάχη που πρέπει να κερδίσουμε.

Όπως ακούμε στο παρακάτω τηλεοπτικό ρεπορτάζ «μορφή χιονοστιβάδας αναμένετε να πάρουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί. Οι πληροφορίες μιλούν για μεγάλο τσουνάμι που θα παρασύρει τα πάντα από την 1/1/2007 οπότε δρομολογούνται κατασχέσεις 75.000 ακινήτων οικοπέδων γραφείων και αγροτεμαχίων». 

Ε, όχι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των αστών να πραγματοποιήσουν αυτό το έγκλημα!

tsak-giorgis

Lefteria:

Ειρηνοδικείο Αθήνας!

Το Κίνημα εκδίωξε τους συμβολαιογράφους και τα κοράκια που παρά την αποχή αποπειράθηκαν να ολοκληρώσουν πλειστηριασμούς.
Πρώτη μούρη ο συμβολαιογράφος της Τράπεζας Πειραιώς Βασιλάκης.

Μεγάλη νίκη του Κινήματος!

Θα νικήσουμε!

via Leonidas Papadopoulos