Πολύδωρας για ΕΣΡ; Από την κομμένη γράνα στη Χρυσή Αυγή

Καθώς ότι ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα για τη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, θυμίζουμε την ιστορική ομιλία που είχε δώσει στη βουλή για την κομμένη γράνα και τους συβαρίτες πολιτικούς.

Με Πάκη στην προεδρία και Πολύδωρα στο ΕΣΡ ο πρωθυπουργός δεν έχει να φοβάται τίποτα για την υστεροφημία του. Συγκρινόμενος μαζί τους Θα φαντάζει πάντα σαν ένας φάρος ευφυίας, θάρρους και αποτελεσματικότητας.

Πέρα πάντως από την πλάκα, θα πρέπει κάποιος να θυμίσει στον πρωθυπουργό τις δηλώσεις του Πολύδωρα για τη πιθανή συνεργασία με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ο γνωστός πολιτικός είχε πραγματοποιήσει άνοιγμα στο ναζισμό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm.

“Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πως να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα”, ανέφερε ο κύριος Πολύδωρας.

papadimoulis.jpg

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: “Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.

info-war.gr

Lefteria:

Ο βίος και η πολιτεία του Πολύδωρα είναι γνωστός άς θυμηθούμε τις «επικές» αλητείες του

Υπόθεση Ζαρτινιέρα 

Το περιστατικό γίνεται μετά την πορεία για την για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οκτώ καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου πέρασαν από το σημείο μετά από περίπου είκοσι λεπτά και είδαν τα άτομα με τα πολιτικά να χτυπάνε το φοιτητή.Ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν, όπως περιέγραψε αργότερα ο πρόεδρος του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, σε γραπτή αναφορά.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ότι δεν χτύπησαν τον νεαρό αλλά ότι εκείνος χτύπησε καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε πάνω σε ένα μηχανάκι και κατόπιν σε μια ζαρντινιέρα. Μάλιστα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είχε κάνει λόγο για «παροιμιώδη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία της Αστυνομίας». Για «επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και ψυχραιμία» είχε κάνει λόγο ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας. 

Στρατηγός άνεμος

anemos

Τί είχε δηλώσει γιά τις πυρκαγιές του 2007

«Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας αναφερόμενος στην καταπολέμηση των πύρινων μετώπων που εδώ και τέσσερις ημέρες κατακαίνε την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν έκανε λόγο για «ασύμμετρη απειλή», ωστόσο είπε ότι στις έρευνες παίρνει μέρος η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζοντας τις ενδείξεις, τις μαρτυρίες και τα ευρήματα.

 

Χρυσή Αυγή 

Ερωτηθείς εάν θεωρεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής νεοναζί, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς χωρίς να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή είχε μιλήσει στο συνέδριο της ΝΔ για «νεοναζί που καπηλεύονται τα σύμβολα του έθνους», ο κ. Πολύδωρας είπε: «Δεν ξέρω. Τα μέλη της είναι βέβαιο ότι δεν είναι. Μπορεί να είναι κάποιος πυρήνας». Όπως σημείωσε, δεν έχει ακούσει στελέχη της να «ομολογούν με παρρησία ότι είναι λάτρεις του Χίτλερ και νεοναζί».

«Εάν έχουν το κουράγιο ας πουν ότι αποκλείονται όλοι οι μολυσμένοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή», ανέφερε επίσης. Ο κ. Πολύδωρας επανέλαβε ότι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη ποτέ «συνεργασία» όταν αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή, ωστόσο υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι απειλή για την δημοκρατία».

anemos1

Αυτόν προτείνει γιά το ΕΣΡ ο Τσίπρας,η συνεργασία του δήθεν αριστερού πρωθυπουργού  με εθνίκια δέν έχει τέλος

Τα τακίμια

paparia.jpg

Προσοχή στίς λακκούβες…

Advertisements