Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας

 Πρίν 3 χρόνια  την 1η Νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης και τραυματίστηκε ένα τρίτο, ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Ήταν συγκεκριμένοι στόχοι και όχι «τυχαία θύματα», καθώς κυκλοφορούσαν οι φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους στην πρώτη γραμμή λόγω της θέσης που κατείχαν στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο Φουντούλης άφησε την τελευταία του πνοή επιτόπου, ο Καπελώνης εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά την μεταφορά του στο ασθενοφόρο, ενώ το τρίτο θύμα, ο Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους δράστες, υποβλήθηκε σε πολλαπλό χειρουργείο (κάκωση σπλήνας, αποκατάσταση τραυματισμού στο στομάχι, ρήξη διαφράγματος και αιμορραγία στον πνεύμονα) στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ποιός ωφελήθηκε από την διπλή δολοφονία;

Ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, και η Χρυσή Αυγή που εκμεταλλεύτηκε την ανθρωποθυσία δύο δικών της μελών που ήταν αναγκαία για να «πάρει τα πάνω της» μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και να περάσει στην «αντεπίθεση». Οι εντολείς – φυσικοί αυτουργοί της διπλής αυτής δολοφονίας είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, και ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος και η Ζαρούλια., καθώς και όσοι φώναζαν το μότο της Χρυσής Αυγής : «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή» αφού στην ουσία ζητούσαν/απαιτούσαν ή απειλούσαν/προειδοποιούσαν οτι θα χυθεί αίμα.

Κι όντως με τη μαφιόζικη δράση της ΧΑ και των ταγμάτων εφόδου της, χύθηκε πολύ αίμα, μεταναστών, αλλά και Ελλήνων. Έτσι δούλεψε και η προβοκάτσια αυτής της δολοφονίας, έτσι ακριβώς όπως είχε δηλώσει και ο Παναγιώταρος σε συνέντευξή του στο BBC:
«Στην Ελλάδα πάμε για Εμφύλιο…»

Έτσι λοιπόν και η ΧΑ, ως συστημικό κόμμα, εξοπλίστηκε για αυτόν τον εμφύλιο με ολόκληρα οπλοστάσια. Ένα συστημικό κόμμα που στρέφει τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου μακριά από την εξουσία και μόνο κατά των μεταναστών, των αριστερών, των αναρχικών, των φοιτητών, των ομοφυλόφιλων και όσων έχουν απλά διαφορετική άποψη από την ρατσιστική, νεοναζιστική και φασιστική ιδεολογία.

Έτσι εξαργυρώθηκε και η διπλή δολοφονία των μελών της.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την Εθνική Αυγή (δηλαδή τη Χρυσή Αυγή με το νέο όνομά της μετά τις φυλακίσεις), ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη το ίδιο. Έκαναν οι ίδοι οι γονείς το κουφάρι του νεκρού τους, όχημα για πολιτικούς θώκους. Και έτσι βγήκε ευρωβουλευτής ο Λάμπρος Φουντούλης. Αίμα (παιδιού σου εξαργυρωμένο) – Τιμή (μισθός ευρωβουλευτή) – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. «Θυσιαστείτε για τις ιδέες σας» φώναζε η Ουρανία. Θυσιαστείτε από την ίδια τη ΧΑ που χρειάζεται αίμα για να ξεπλυθεί.

Μετά από τη μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα και τον πατέρα του Γιώργου Φουντούλη, ήταν σειρά και του «ήρωα» Αλέξανδρου Γέροντα, να εξαργυρώσει το αίμα των 2 νεκρών συναγωνιστών του και να γίνει υπάλληλος στην αντισυστημική Βουλή. Ο πατέρας του είχε πει τότε ξεκάθαρα πως εργαζότανε ως μπράβος και φυσικά πως χτύπαγε μετανάστες. Επίσης ο πατέρας του Αλέξανδρου Γέροντα μας λέει πως είχε υποψίες πως το χτύπημα ήταν προβοκάτσια υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Πως δηλαδή η Χρυσή Αυγή έβαλε πληρωμένους δολοφόνους να κάνουν χτύπημα στο ίδιο το κόμμα ώστε να θυματοποιηθεί. 

Ο Αλέξανδρος Γέροντας είχε κάνει πολλές «ηρωϊκές» και «αντισυστημικές» πράξεις, όπως επιθέσεις σε μετανάστες και επιθέσεις σε μετανάστες.

Επίσης μια φορά, με προσωπική αυτοθυσία, είχε πάει να πνίξει με τη ζώνη του ένα πακιστανό. Εκτός από ηρωϊκές επιθέσεις σε μετανάστες, ήταν και «Ίνδαλμα και Πρότυπο» για τους νέους, όπως μας λέει το site της Χρυσής Αυγής, γιατί κάθε νέος θα ήθελε μετά από ένα ηρωϊκό πογκρόμ σε καθεστωτικούς μετανάστες, να βολευτεί στην αντισυστημική Βουλή.
Χρυσή Αυγή: Εναντίον Όλων (όσων δεν έχουν βολευτεί ακόμα)

Πριν από τις εκλογές του 2014, άλλο ένα θέμα είχε περάσει στα ψιλά.

Αρχικά δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από Νεοναζί.
Ξαφνικά η δύναμη της Χρυσής Αυγής άρχισε να πέφτει.
Ύστερα δολοφονούνται 2 χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο, με τη δήθεν δικαιολογία της ισορροπίας και οι δολοφονίες είναι από επαγγελματίες σπεσιαλίστες, ψυχρούς δολοφόνους.

Μια οργάνωση που δε την ξέρει κανένας, βγάζει μια περίεργη και ασαφή προκήρυξη και αναλαμβάνει την ευθύνη. Έχει το όνομα «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις.»

Λόγω των εύλογων αμφιβολιών για το ποιον της προκήρυξης, για πρώτη φορά στα χρονικά, βγαίνει και δεύτερη προκήρυξη, με σκοπό να επιβεβαιώσει την πρώτη και να πείσει τον κόσμο.
Ξαφνικά, κοντά στις εκλογές, ο Βλαστός -ένας από τους 3 αρχηγούς του κυκλώματος- δηλώνει πως γνώριζε τους δράστες, πως εκείνος τους προμήθευσε με τα λευκά κράνη και πως ήταν ποινικοί. Δηλώνει μάλιστα πως αυτός σκότωσε τον Κοσμόπουλο -κατηγορούμενος για εκβιασμούς- επειδή τον ζήλευε, που ανέβαινε στην ιεραρχία των κυκλωμάτων.
Φυσικά το χτύπημα πέρασε στη συνείδηση της μάζας ως «αντίποινα». Όλοι δίκασαν και καταδίκασαν κι έβγαλαν το πόρισμά τους αμέσως.

Κι έγινε το θαύμα.

Η πολιτική εύνοια και το εν συνόλω κλίμα γύρισε μετά τις δολοφονίες, κυρίως λόγω της προσομοίωσής τους με τη δολοφονία Φύσσα. Τα ξεκαθαρίσταμα λογαριασμών έγιναν το ίδιο με την καθαρά Νεοναζιστική στοχοποιημένη δολοφονία, ώστα να ισχυριστούν και να αποδείξουν αυθαίρετα θεωρίες και εικασίες, όπως τη γνωστή των «δύο άκρων».

Όλοι αυτοί οι δικαστές είπαν κάτι μετά τη δήλωση του Βλαστού;

Ζήτησαν μια συγγνώμη που στοχοποίησαν ένα ολόκληρο χώρο και τον εξομοίωσαν με τους Νεοναζί? ΟΧΙ. Γιατί αυτό το πολιτικό μήνυμα ήθελαν εξαρχής. Και αυτό που ήθελαν το πέρασαν. Μαζί με την βοήθεια και πλήρη συνεργασία όλων των ΜΜΕ και λοιπών εκπροσώπων τους που τους προάσπιζαν εξαρχής και θα τους προασπίζουν μια ζωή. Όλοι οι υπόλοιποι το κρατάμε σαν μια ακόμα σκευωρία των Νεοναζί εις βάρος όλων μας.

(Βλαστός: Ποινικοί σκότωσαν τους χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο“Γνωρίζω…”)

Προσωπικά, είχα μιλήσει με τον μπαρμπα-Φουντούλη σε 3 περιπτώσεις.

-Η μια ήταν όταν ισχυρίστηκε πως όλα γινόντουσαν για τη μνήμη του γιού του, χωρίς προηγούμενες πολιτικές σκοπιμότητες και του υπέδειξα παλιότερη σχέση της οικογένειάς του ΛΑΟΣ (η ΧΑ ήταν μονόδρομος μετά από αυτό).
-Η άλλη περίπτωση ήταν όταν ισχυρίζοταν πως ο γιός του ήταν «απλά Έλληνας και Χριστιανός που κρατούσε μόνο το σταυρό» και του υπέδειξα τη φώτο του Γιώργου Φουντούλη μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη σημαία με τη σβάστικα.
-Η τρίτη, τελευταία και χειρότερη περίπτωση αφορούσε το άλλο παιδί του, που είναι ΑΜΕΑ και του υπέδειξα το ΕΠΙΣΗΜΟ άρθρο από μια ναζιστική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής που μιλάει για ευγονική, στείρωση και ευθανασία σε τέτοια άτομα

H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό.

Φυσικά τις συζητήσεις αυτές τις «εξαφάνισε» ο μπαρμπα-Φουντούλης, κι εκεί ήρθε και η συνειδητοποίηση πως εκτός από πολιτικός καιροσκόπος, αυτός ο αδίστακτος άνθρωπος δε θα δίσταζε να χρησιμοποιήσει όχι μόνο το νεκρό παιδί του, αλλά και το ζωντανό ακόμα, αρκεί να ικανοποιήσει εν μέρει τη φιλοδοξία του, την οποία πολύ έξυπνα εκμεταλλεύτηκαν οι αρχιναζιστές του κόμματός του, βάζοντας μπροστάρη τους κι αυτοί ένα πατέρα θύματος, για να ξεχάσει ο κόσμος τα εκατοντάδες θύματα που έχει η Χ.Α. και τα εκατομμύρια που έχει ο Ναζισμός στη πλάτη του.

Τέλος, ο οι γονείς των δολοφονηθέντων, είναι και αυτοί που έχουν γίνει πλέον εργαλεία των μεγάλων αφεντικών τους στη Χρυσή Αυγή, την ατζέντα των οποίων εξυπηρετουν τώρα, όπως ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη ο οποίος κάνει πολιτική καριέρα πάνω στο πτώμα του ναζιστή γιού του, για 15.000 ευρώ το μήνα. Τόσα πήρε και ο Ηλίας Κασιδιάρης για να πουλήσει το βίντεο με τη δολοφονία Φουντούλη-Καπελώνη στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο μπράβος του οποίου Μάκη δούλευε μετά για τον Κασιδιάρη 

(Ο μπράβος του Κασιδιάρη όταν δούλευα εγώ στη zougla.gr ήταν μπράβος του κυρ Μάκη)

Τόσα έπαιρναν και οι Φουντούλης-Καπελώνης από τα μπραβιλίκια και τις προστασίες που πούλαγαν. Τόσα έπαιρνε και ο Ρουπακιάς για να μαχαιρώνει. Τόσα παίρνανε και οι γερολαδάδες, τα τάγματα ασφαλείας και το κάθε τσιράκι της Εξουσίας και του Κεφαλαίου. Τόσο κοστίζουν οι ανθρώπινες ζωές για το Ναζισμό.

Τόσα θα παίρνει και ιστορικά, όποιος προτιμά τα «30 αργύρια» πάνω από τον Άνθρωπο.