Ν. Μπογιόπουλος για τους θεομπαίχτες Χρυσαυγίτες . (Ηχητικό)

Όταν κάναμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Και θεομπαίχτες οι χρυσαυγίτες ναζί» η οποία αναφερόταν στην ενεργή συμπαράσταση πρωτοκλασάτων στελεχών της ναζιστικής συμμορίας στο «Φασιστικό – παραστρατιωτικό «τσίρκο» στον Βοτανικό…», δεν γνωρίζαμε το ποιόν  αυτών που παρουσιαζόταν σαν μέλη ενός «Συλλόγου Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών».
 
Είχαμε διαβάσει το δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» που έλεγε ότι αυτή η κατάληψη δεν είναι τίποτε άλλα παρά «μια  φωλιά φασιστών και ακροδεξιών» με την  στήριξή της «Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ενωσης» (ΛΕΠΕΝ) (σ.σ. προήλθε από διάσπαση της Χρυσής Αυγής), αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι παραπάνω.

Αρκεστήκαμε λοιπόν να σχολιάσουμε τους θεομπαίχτες τις ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου που παρουσιάστηκαν στον Βοτανικό ωρυόμενοι για τους «πατριώτες» που πρωτοστατούσαν στην κατάληψη «οι οποίοι διώκονται για την ανέγερση χριστιανικού ναού …» και τα σχετικά.

Πριν λίγο, λοιπόν, μάθαμε ποιοι είναι αυτοί οι «Χριστιανοί πατριώτες» που δέχτηκαν την ολόθερμη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής. Από τους 15 που έχουν συλληφθεί στους δέκα έχει αποδοθεί ο μισός ποινικός κώδικας. Πρόκειται δηλαδή για νταβατζήδες, εμπόρους ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφους. 

Αλλά καλύτερα να αφήσουμε – στο παρακάτω ηχητικό τον Νίκο Μπογιόπουλο να μας μιλήσει για τους θεομπαίχτες ναζιστές

tsak-giorgis

Advertisements