Δικαστική δίωξη σέ αλληλέγγυο υπέρ του κινήματος κατά τών πλειστηριασμών

Μου χρεώθηκε (δυστυχώς όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες αλλά και από γνωστούς ΔΑΚίτες εκπαιδευτικούς, που αν χρειαστεί θα κατονομάσουμε) η αρχηγία, η καθοδήγηση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο της ομάδας που συγκρούστηκε με τους Χρυσαυγίτες, Οι επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν στην αστυνομία ότι θα μου υποβάλλουν μήνυση και η αστυνομία με προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα.

Ηλίας Ν. Σμήλιος
Δάσκαλος του 12ου Δ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης
 7 Νοέμβρη 2014  

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

κι άτακτο παιδάκι ήμουν/ήμασταν (και θα είμαστε!) 
τα λαϊκά σπίτια και την περιουσία δεν αφήνουμε τράπεζες και κράτος να τ’ αρπάξουν…

Η δίωξη εναντίον των μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί δίωξη ενάντια σ’ όλο το κίνημα! Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Και όπως όλο το κίνημα διώκεται, όλοι μαζί θα πάμε την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2017, 1μ.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης, να απαιτήσουμε τη διακοπή της προκαταρκτικής εξέτασης και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εναντίον του κινήματος!

9 Γενάρη 2017 
Ηλίας Ν. Σμήλιος

Υπόδειγμα ταξικού συνδικαλιστή και άψογου εκπαιδευτικού είναι ο αγωνιστής δάσκαλος Η. Σμήλιος. Δεν υπάρχει εργατική κινητοποίηση που να μην δίνει το παρών, ενώ στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Θεσσαλονίκη πρωτοστατεί.
Παράλληλα δεν μένει αδιάφορος σε κάθε κοινωνική η πολιτικό θέμα της επικαιρότητας. 

15940704_1235255679885304_4248385359866573539_n

Αυτός και είναι ο λόγος που συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο  κάθε είδους αντιδραστικού μηχανισμού που ενοχλείτε από την δράση του. Ειδικά η συμβολή του στην γιγάντωση, μαζικοποίηση του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», μιας κίνησης η οποία δραστηριοποιείτε αποτελεσματικά στην ματαίωση πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών, τον έκαναν καρφί στα μάτια μεγαλοσυμβολαιογράφων, και κορακιών που θέλουν να πέσει στα νύχια τους η περιουσία χρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών.

Του ασκήθηκε, λοιπόν μια δικαστική δίωξη για να τρομοκρατηθεί ο ίδιος και οι συναγωνιστές του στον Συντονισμό Συλλογικοτήτων.

Αυτό που μπορούμε να πούμε στους εμπνευστές αυτής της κίνησης είναι ένα. Λάθος πόρτα χτύπησαν. Ο Ηλίας και οι συναγωνιστές του δεν χαμπαριάζουν από τέτοια. Πέρα απ’ ότι έχουν την συμπαράσταση όλου του αγωνιστικού κόσμου, το μόνο που κατορθώνουν να αποδείξουν, όσοι προχωρούν σε τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι το πόσο αδίσταχτοι είναι, αντιγράφοντας αυτούσιες τις μεθόδους των προηγουμένων άθλιων κυβερνήσεων.

tsak-giorgis

Advertisements