Η «ευδόκιμος σταδιοδρομία» του Μανώλη Σφακιανάκη

«Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους κρίθηκαν δέκα υποστράτηγοι, μεταξύ των οποίων ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης», μας γράφει η είδηση που δημοσιεύεται στο in.gr

Αυτό το «ευδόκιμα» είναι όλα τα λεφτά. Στο λεξικό διαβάζουμε ότι συνώνυμα του «ευδόκιμος» είναι ο «ακμάζων, αποδοτικός, αποτελεσματικός, διακριθείς, επιτυχημένος».

Του Γ. Γ

Και στην περίπτωση του Μ. Σφακιανάκη γνωρίζω από πρώτο χέρι την «ευδόκιμη» δραστηριότητα του. Εκτός των άλλων έχω βιώσει προσωπικά πολύ καλά την καραμπινάτη σκευωρία που είχε στήσει σε βάρος του υπέροχου κομμουνιστή και φίλου μου Παναγιώτη Βήχου. 

Συνέντευξη του Παναγιώτη Βήχου στο Μega

Βλέπετε ο αγωνιστής μουσικοσυνθέτης είχε τολμήσει μέσα από την εφημερίδα του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος στο οποίο ο Π.Β υπήρξε μέλος, να καταγγείλει  τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σαντορίνης καθώς και ιδιοκτήτες νυκτερινού κέντρου για εκμετάλλευση και σωματεμπορία αλλοδαπών κοριτσιών.
Γι’ αυτή την αποκοτιά του ο Σφακιανάκης και η υπηρεσία του τον «τιμώρησε» παραδειγματικά. Προσπάθησε να του φορτώσει κατηγορίες για «μαστροπεία»  «πορνογραφίας ανηλίκων»  «διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας». 
«Ο Σφακιανάκης και η υπηρεσία του μου έβγαλαν τον καρκίνο», έλεγε λίγο πριν χάσει την ζωή του, συνέπεια της αφόρητης μακρόχρονης περιπέτειας που είχε οδηγηθεί από την σκευωρία με εμπνευστή τον Σφακιανάκη. ο σύντροφος Π. Βήχος.

Αυτή είναι μόνο μια πτυχή της «ευδόκιμης» σταδιοδρομίας στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του  Μανώλη Σφακιανάκη. Και στους συντρόφους του ιστότοπου μας δοκίμασε να στήσει προβοκάτσια αλλά δεν του «βγήκε». 

tsak-giorgis
*Lefteria
Το ποστάρισμα γιά την αποστράτευση του μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στό f/b και η ανακοίνωση μιάς νέου τύπου» ρουφιανοϋπηρεσίας»  ιδιωτικής αυτή τη φορά…..
Ινστιτούτο ρουφιανιάς δέν μας αφήνει αδιάφορους
16265867_1714311778897752_4023947118735296695_n
Πριν μάθω τις ποινικές πομπές του στην υπόθεση Βήχου, το ποιόν του ήταν εμφανές από το πόσο υψηλά τον έπαιζε το εγχώριο σάπιο σταρ σύστεμ, προσωπικά και ατομικά, όχι ομαδικά ως υπηρεσία.
Αλλά δεν θα ξεχάσω και πόσο οπισθοδρομικός υπήρξε μαζί με όλο το συρφετό στην υπόθεση του Γέροντα Παστίτσου.
Στο καλό 5άστερε ρουφιάνε και να μας γράφεις για γκομενιλίκια και εμπορική κατασκοπεία μαζί με τα άλλα κουράδια της ΕΥΠ..
Κάποιοι  αριστεροί δημοσιογράφοι υπερασπίστηκαν το Σφακιανάκη ,ναι σωστά επιτελούσε κοινωνικό έργο….στήνοντας κατηγορίες οι διώξεις αγωνιστών και μπλόγκερ ήταν στην ημερησία διάταξη…καταδικάστηκε διαχειριστής ιστολογίου πού υπερασπίζεται τά δικαιώματα τών φαντάρων … σε 2ετή φυλάκιση αυτός ήταν ο ρουφιάνος της ΔΗΕ