Φονική επίθεση χρυσαυγιτών νεοναζί σε φοιτητή

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το νέο κρούσμα άγριας βιαιοπραγίας που έπραξαν χρυσαυγίτες εναντίον ενός 20χρονου ανυποψίαστου φοιτητή στο κέντρο της Αθήνας

Ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής εναντίον ενός νεαρού φοιτητή στο κέντρο της Αθήνας, χτυπώντας τον ανελέητα μέχρι λιποθυμίας.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το νέο κρούσμα άγριας βιαιοπραγίας που έπραξαν χρυσαυγίτες εναντίον του 20χρονου φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη, ο οποίος μένει στην περιοχή των Ελληνορώσων κι επέστρεφε στο σπίτι του μετά από το πανεπιστήμιο.

Γύρω στις 3.30 το μεσημέρι, η ομάδα των χρυσαυγιτών που ακολούθησε νωρίτερα το μεσημέρι την οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων στα κεντρικά γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στην Μεσογείων, εντόπισε στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, τον 20χρονο και επειδή θεώρησαν πως είναι… μέλος του Ρουβίκωνα, του επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν ανελέητα, κατά την προσφιλή τους «αντρική» συνήθεια «πολλοί εναντίον ενός».

Ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοκοκομείο και νοσηλεύεται με τις φωτογραφίες του θύματος τους να αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες της φρικαλέας βίας τους.

φωτό: bloko.gr

thetoc