Η Γεύση της Ελευθερίας είναι η νοστιμότερη από όλες τις γεύσεις αυτού του κόσμου ..

Αυτή την ηθική διάσταση ενός απεργού πείνας ο «Εκλεκτός Λαός» του Σιωνισμού δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει και ούτε θα την καταλάβει, γιατί το κράτος του κάθε φασίστα και εθνικιστή φροντίζει μεθοδικά και με όλα τα μέσα να εμποτίζεται το περιεχόμενο της «κουλτούρας» του με νέες πρακτικές και ιδέες.

Και όσο βαρύνει αυτό το «περιεχόμενο» τόσο πιο χαμηλά πέφτει η «μόρφωση«…

Και νόμος της εξέλιξης είναι αυτός που λέει ότι όσο δυναμώνει το εθνικιστικό και ρατσιστικό ρεύμα σε μια κοινωνία, σε οποιαδήποτε κοινωνία πέφτει ραγδαίως και επικίνδυνο το επίπεδο της μόρφωσης…Και σαν φτάνει στο πάτο τότε έρχεται το μοιραίο..η εμπλοκή της σε επεκτατικές στρατηγικές και σε καταστροφικούς πολέμους.

Και οποιοδήποτε κίνημα αντίστασης δεν προετοιμάζεται έγκαιρα και με όλα τα μέσα για να αποκρούσει και να συντρίψει τον εθνικισμό και τον ρατσισμό και το σύστημα, που τους τροφοδοτεί, τότε καταδικάσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας του και άλλων κοινωνιών να υποστούν εξοντώσεις, διωγμούς και εξορίες.

Ισραηλινοί κάνουν μπάρμπεκιου κοντά σε φυλακές πού κρατούνται Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι πού έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες απεργία πείνας….

Nasim Hanna Alatras