Αυτός είναι ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος, Χρυσαυγίτης Ματατζής που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε Αστυνομικό Διευθυντή!

Τι έγραφε η ΑΥΓΗ 19.11.2014

Παραπλανητική ενημέρωση του κέντρου από τα ΜΑΤ προκειμένου να αυθαιρετήσουν
avgi.gr

Ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ Χρυσαυγίτης;

2014 Εκπαιδευτικοί – συμπαραστάτες στον αγώνα ενάντια στο «μαύρο» στην ΕΡΤ, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το Υπουργείο Οικονομικών, μας έστειλαν τη φώτο (όπου δέχεται επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γ Καλομοίρης), με το σχόλιο, ότι ο αστυνομικός των ΜΑΤ με το καπελλάκι, είναι «ο Δαρείος ο γνωστός χρυσαυγίτης που χτες έδινε εντολές στα ΜΑΤ και έξω από το διοικητικής μεταρρύθμισης και στο οικονομικών.

Πρέπει να ήταν οι ίδιες διμοιρίες που χτύπησαν και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ημέρα της απαγορευμένης διαδήλωσης κατά ΕΕ «.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος υπήρξε το 1998, μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στη δίκη των φασιστών για την δολοφονική επίθεση στον τότε φοιτητή και μέλος των ΕΑΑΚ (παραταξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στα πανεπιστήμια) Κουσουρή, γιατί ήταν αυτός που συνόδευε τους χρυσαυγίτες λίγα λεπτά πριν τη δολοφονική επίθεση.

Πηγές:

ertopen.com

http://www.iospress.gr

Παραπλανητική ενημέρωση του κέντρου από τα ΜΑΤ προκειμένου να αυθαιρετήσουν

Πόσο «παραγωγική«, για να μιλήσουμε και εμείς με μοντέρνους μνημονιακούς όρους, είναι η διψασμένη (για νερό) διμοιρία του Δαρείου Λυκιαρδόπουλου που μπορεί να ψεκάζει, να βαράει, να συλλαμβάνει και να τραμπουκίζει όποιον και όποια θέλει, εδώ και χρόνια;

Όσοι έχουν μία επαφή με τα γεγονότα του δρόμου γνωρίζουν ότι η διμοιρία που κουμαντάρει, ή έστω συμμετέχει, ο συγκεκριμένος αξιωματικός έχει την τάση να πρωταγωνιστεί σε επιθέσεις, συγκρούσεις, επεισόδια και συλλήψεις. Απο τον καυτό Δεκέμβρη του 2008, μέχρι τη μάχη του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2011, από την απεργία στις 28-29 Ιουνίου του 2010 για το ασφαλιστικό, μέχρι το πρόσφατο κλείσιμο της ΕΡΤ, τις πορείες για τον Φύσσα και δεκάδες ακόμα συναντήσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία, ο Δαρείος φροντίζει να μένει στην επικαιρότητα.

www.kar.org.gr_2017-04-26_10-00-02_1

Ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος είναι ένας μύθος για τα ΜΑΤ.

Εδώ ecfpo διαβάζουμε μπατσικούς ύμνους για τη δράση του και μαθαίνουμε μέσα απο αστυνομικά λεγόμενα το βιογραφικό του:

Τι κρατάμε απο αυτό; Εκτός από μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των ναζί για την επίθεση στον Δημήτρη Κουσουρή το 1998, έχει προυπηρεσία στα ΕΚΑΜ, δύο στερήσεις βαθμού, και μία «θρυλική» διμοιρία που «έγραψε ιστορία». Επίσης, στο ίδιο forum μαθαίνουμε ότι τον πρότεινε ο αρχηγός για διοικητή στη φασιστοφωλιά της ομάδας Δέλτα, αλλά αυτός αρνήθηκε γιατί ήθελε να εκπαιδεύσει ο ίδιος «τα παιδιά» για ένα μήνα.

Ο Δαρείος πάντα προτρέπει τη διμοιρία του να βγαίνει μπροστά τη στιγμή της επέμβασης, ακόμα και αν υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστεί αυτή ανάμεσα σε πολυάριθμους μάχιμους διαδηλωτές, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για τα «παλικάρια» του.

πληροφορίες από imf-fuck-off

diktiospartakos

Lefteria:

Επειδή κάποιοι μας χαραχτήρισαν σιχάματα πού γράφαμε γιά το χρυσαυγίτη ματατζή τους απαντάμε…..

ksekwlo1

Δέν μπορούμε να λυπηθούμε γιά ένα μπάτσο που πέθανε ,ο οποίος δέν είχε  κανένα ενδοιασμό να σακατεύει διαδηλωτές ή να διατάσσει να τους σακατέψουν σε πορείες….

Καταγγελία της ένωσης φωτορεπόρτερ γιά απρόκλητη επίθεση ματάδων εναντίον τους στη φωτογραφία βλέπετε πέσιμο στό Μάριο Λώλο διαβάστε τη καταγγελία εδώ

images (19).jpg

Γιά αυτούς πού κλωτσούν,χτυπούν,σακατεύουν εκτελώντας εντολές της εκάστοτε εξουσίας αλλά και βγάζοντας το προσωπικό τους μίσος δέν είναι δυνατόν να νιώσουμε  λύπη γιά τον θάνατο τους