Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν σήμερα στις 13.30 έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου στην Αριστοτέλους όπου και διαμαρτυρήθηκαν για τους πλειστηριασμούς.

Κρατώντας πανό που έγραφε: “Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δε θα περάσουν. Οι τρομοκρατία δε μας σταματά”, διαμαρτυρήθηκαν για τους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας, αλλά και λαϊκής περιουσίας.

Μάλιστα, τα μέλη του Συντονισμού κόλλησαν αφίσες ενάντια στους πλειστηριασμούς. “Είμαστε εδώ γιατί οι συμβολαιογράφοι έσπασαν την αποχή τους και ετοιμάζονται να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία και περιουσία. Εμείς δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί”, επεσήμανε το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σμήλιος.

********

Διαμαρτυρία κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο αργότερα, τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων, κατευθύνθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς λαϊκης περιουσίας και κατοικίας που ήδη γίνονται, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς η κυβέρνηση σε συνδυασμό με τους συμβολαιογράφους.

newreport.gr