Περί Μπογδάνου ο λόγος….όταν καβαλάς το καλάμι

Πόσο τραγικό αλήθεια γιά τον βασιλιά τών τσιτάτων να μην χαίρει εκτιμήσεως ακόμη και από συναδέλφους του,πόσο τραγικό να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους ώς μύγες ανασηκώνοντας το φρυδάκι και με υφάκι χιλίων καρδιναλίων και βάλε να απαξιώνεις τούς πάντες κ.Μπογδάνο(σχόλιο Lefteria)

Αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο του Βενιζέλου Λεβεντογιάννη ,τα είπε όλα γιά τον προαναφερόμενο κύριο…

Ήταν κάποτε ένα παιδάκι που από μικρό ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.
Δεν ήθελε όμως ποτέ του να αναμιχθεί με την πλέμπα. Ήθελε να φαίνεται στο γυαλί. Αμέσως, κατευθείαν. Να εμφανίζεται ως πρώτη μούρη. Ήταν γεννημένος μόνο για αυτό.
Έγινε από εκείνα τα μικρομέγαλα παλικαράκια, που τα βλέπεις να μιλούν και να συμπεριφέρονται σαν μεγάλοι, με στόμφο, και ειρωνεία προς τους άλλους, ποτέ όμως με αυτοσαρκασμό. Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρεις εάν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με το κατάντημα τους και με αυτό που θέλουν να φαίνονται, χωρίς να είναι.
Είχε ένα ατού.
Πάντα έκανε «κλικ» στους ανθρώπους που έπρεπε, και οι οποίοι αντί να πουν «τι μας λέει το καραγκιοζάκι» έλεγαν «πωωωωωω πόσα ξέρει αυτό το παιδί«. Το παλικαράκι αυτό όλο και έπαιρνε εκπομπές και με τον καιρό μέσα από αναρίθμητες ανοησίες και γελοιότητες που πλάσαρε ότι και καλά τις φέρνει από το εξωτερικό όπου και σπόυδασε (wow), έμαθε να χειρίζεται αυτό που λέμε γυαλί. Τι και εάν έβγαινε απροετοίμαστος και αδιάβαστος σε συνεντεύξεις.
Τι και εάν δάκρυζε εάν το δημοψήφισμα θα έβγαζε «όχι».
Τι και εάν άνθρωπάκια σαν τον Μιχαλολιάκο ή τον Notis Sfakianakis, τον ξεφτίλιζαν on air και του έλεγαν ότι είναι άσχετος και ανιστόρητος. Το παλικαράκι δεν είχε επιχειρήματα να απαντήσει γιατί δε γνώριζε τι του γινόταν. Πετούσε που και που κανένα τσιτάτο από κάποιον φιλόσοφο και οι άνθρωποι κλειδιά του σταθμού έλεγαν πάλι: «Πωωωωωωω πόσα ξέρει αυτό το παιδί. Αυτό δεν είναι παιδί είναι θαύμα».
Ήταν η τέλεια εικόνα του απόλυτου «τίποτε«. Του κενού. Και το ήξερε. Μόνο που κάποια στιγμή το ξέχασε και θεώρησε πως είναι το Α και το Ω. Ένας μικρός θεός στο χώρο της τηλεόρασης.Τότε ήταν ακριβώς που φάνηκε γυμνός και τόσο λίγος.
Η τηλεόραση όμως είναι σαν την μπάλα. Πόρνη.
Τη μια σε ανεβάζει και την επόμενη ψάχνεις να βρεις ποιος σε θυμάται. Κρίμα Constantinos ειλικρινα κρίμα. Θα μας λείψουν οι cult εκπομπές σου. Ήσουν μπροστά από την εποχή τους και οι άθλιοι εδώ στη Μπανανία της νοτιοανατολικής Ευρώπης, δεν εκτίμησαν τον αστείρευτο ταλέντο σου. Σε έκοψαν σε ένα βράδυ και δεν σου έδωσαν (και σε εμάς κατεπέκταση), την ευκαιρία να μάθουμε άλλο ένα από τα τσιτάτα που έχεις με κόπο αποστηθίσει.
PS: Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει ο λόγος που κόπηκε αυτή cult εκπομπή. Εάν ο παρουσιαστής της, ήξερε λίγο την ιστορία του μαγαζιού, θα γνώριζε πως πράγματι κάνει και παλαιότερα έκανε, σφοδρή και σκλήρή αντιπολίτευση, αλλά πάντα μα πάντα ήταν ένα ιδιαίτερα προσεκτικό στη διατύπωση όσων έλεγε, μαγαζί.
 
από το φίλο Beny Leventogiannis
Λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του κ.Μπογδάνο(σχόλιο Lefteria)