Τουριστικά πακέτα στο Ισραήλ σε μαθαίνουν πως να σκοτώνεις Παλαιστίνιους

Εδικά πακέτα για τουρίστες στα οποία βιώνει ο επισκέπτης  προσομοιώσεις βομβιστικών επιθέσεων και μαθαίνεις πως να χρησιμοποιείς όπλα εναντίον Αράβων και συγκεκριμένα Παλαιστινίων, ξεφυτρώνουν συνεχώς σε όλο το Ισραήλ, αποκαλύπτει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

«Σταματήστε να το παίζετε πολιτικά ορθοί και ανοίξτε πυρ» ουρλιάζει ένας εκπαιδευτής σε τουρίστες από τον Χονγκ Κονγκ, που πληρώνουν 115 δολάρια (85 για τα παιδιά) για να μπορούν να πυροβολούν με αληθινά πυρά φωτογραφίες και κούκλες που αντιπροσωπεύουν Παλαιστίνιους.

Η Caliber 3, που λειτουργεί στον ισραηλινό οικισμό Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, είναι μια από τις «πρωτοπόρες» εταιρείες, η οποία εκμεταλλεύτηκε τη νέα αγορά για τουρίστες. Σύντομα όμως εμφανίστηκαν τουλάχιστον έξι ανταγωνιστές σε διάφορες περιοχές της χώρας

Τα μαθήματα αποτελούν ένα συνδυασμό κρατικής προπαγάνδας και τουριστικής ατραξιόν ενώ οι εκπαιδευτές προέρχονται συνήθως από επίλεκτες δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού – έχουν δηλαδή μεγάλη εμπειρία σε επιχειρήσεις καταστολής αλλά και μαζικών δολοφονιών αμάχων.

Τα τουριστικά πακέτα έχουν μετατραπεί σε μια Disneyland του θανάτου όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν αναμνηστικά T-Shirt, καπελάκια αλλά και αληθινά όπλα.

Στα πακέτα επιτρέπεται η συμμετοχή ακόμη και σε ανήλικα παιδιά 10 ετών που μαθαίνουν να χρησιμοποιούν αυτόματα όπλα, αναφέρει η Haaretz.

Στο παρελθόν αρκετές ακόμη εταιρείες έχουν προσπαθήσει να εκμεταλευτούν για εμπορικούς σκοπούς τις σφαγές αμάχων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν τα T-shirt που κυκλοφορούσαν πριν από χρόνια στο Ισραήλ και έδειχναν σκίτσα με έγκυες παλαιστίνιες στο στόχαστρο ενός όπλου.

Η λεζάντα έγραφε: Πυροβολείς έναν, σκοτώνεις δυο.


info-war.gr

Lefteria

Αυτοί είναι οι φασίστες «έμποροι του ολοκαυτώματος«εκμεταλεύθηκαν στό έπακρο  το γεγονός φτάνοντας στό σημείο μηδέν της καταπάτησης τών Παλαιστινιακών εδαφών,των εποικισμών και τών δολοφονιών

Iσραήλ ένα κράτος μόρφωμα