Θανάσης Καναούτης: Η ατιμώρητη δολοφονία του 19χρονου που έγινε σαν σήμερα το 2013 (5 Βίντεο)

Αύγουστος 2013 ένα άνεργο παιδί επιβιβάζεται στο λεωφορείο,για κακή του τύχη πέφτει πάνω σε ελεγκτή,εισιτήριο δέν διαθέτει πολυτέλεια γιά έναν άνεργο ακόμη και σήμερα πόσο μάλλον γιά ένα άνεργο παιδί ,ένα ριμάδι εισιτήριο του κόστισε τη ζωή τόσο κοστολογείται η ζωή ενός νέου 1.75 όση η αξία ενός εισιτηρίου.
Εκείνες τίς μέρες με αφορμή το θάνατο του άτυχου παιδιού νεοφιλελέρικες πένες έσταξαν αίμα και μίσος ένα εισιτήριο αξίζει περισσότερο από μιά ανθρώπινη ζωή,κάποιοι συνεχίζουν να ξερνούν χολή ακόμη και σήμερα που μπορούν πλέον οι άνεργοι να μετακινούνται δωρεάν…

divani.jpg
Ας φτύνουν το κόρφο τους καλύτερα γιατί όπως λέει και ο λαός μας….τα στερνά νικούν τα πρώτα

Mkampouraki

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για σένα αγόρι μας, είναι να γκρεμίσουμε τον κόσμο των ελεγκτών και του φόβου” 

(Γραμμένο μήνυμα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Θανάση Καναούτη)

Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε στην ουσία ο νεαρός Περιστεριώτης Θανάσης Καναούτης, κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων.

Τα πέντε βίντεο που παραθέτουμε, στο τέλος της ανάρτησης είναι αποκαλυπτικά για το ποιοι ευθύνονται για την απώλεια του Θανάση.

Κάποιες ελάχιστες πληροφορίες θα προσθέσουμε. Για την αστική δικαιοσύνη ο κύριος υπεύθυνος της δολοφονίας του 19χρονου νεολαίου δεν έπρεπε να έχει καμιά ποινική συνέπεια. Είναι η ίδια «δικαιοσύνη» που επιβάλει 22 μήνες φυλακή σε άνεργο που δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο.

Είναι γνωστή η απάνθρωπη συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών σε άτομα της τάξης μας που αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός τέτοιου καθάρματος που χαστούκισε δημόσια νεαρή άνεργη κοινωνιολόγος η οποία δεν διέθετε ούτε τα 60 λεπτά να πληρώσει το αντίτυπο του εισιτηρίου.

Κι όλα αυτά την στιγμή που «Βολεμένοι χρυσοκάνθαροι με παχυλούς μισθούς προτείνουν συλλήψεις των φτωχών που δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο».

http://tsak-giorgis

 

Advertisements